«Τραγούδια της ψυχής…» στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Μία παράσταση βασισμένη στις λυρικές και αισθαντικές φωνές δύο σύγχρονων Ελληνίδων τραγουδιστριών, Νένας Βενετσάνου και Μόρφως Τσαϊρέλη με συνοδεία από τις κλασικές κιθάρες του συνθέτη Νότη Μαυρουδή και του  Γιώργου Τοσικιάν  θα φιλοξενήσει το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας  την Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 9 το βράδυ.

Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη. Μαζί τους στις φυσαρμόνικες ο Μάνος Αβαράκης.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μια ατμοσφαιρική μουσική περιπλάνηση με τραγούδια που αγαπήθηκαν από όλον τον κόσμο και κιθαριστικά ντουέτα. Στην παράσταση ακούγονται τραγούδια και μουσικές των Μαυρουδή, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Βενετσάνου, Τσιτσάνη, μελωδίες από την Λ. Αμερική (που πρόσφατα κυκλοφόρησαν σε cd-βιβλίο, με τίτλο “Café Latino”) κ.α. Μουσικές με αντοχές στον χρόνο και στην λήθη, που όλοι τραγουδάμε στις παρέες μας.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Κύπρου και Προύσσης

Ώρα έναρξης:21.00

Τιμή εισιτηρίου: 10 €, 5€ (ΑΜΕΑ , Άνεργοι)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανατροπή… στην Επίδαυρο τον 15Αυγουστο!

Της Κατερίνας Παπαγεωργίου… Μπορείτε να κλείσετε θέσεις από τώρα για τους “Αχαρνής” σε χαμηλότερες τιμές από ότι γινόταν μέχρι σήμερα μετά την επιτυχία που είχαν οι “Εκκλησιάζουσες” των οκτώ ευρώ στην Επίδαυρο. Οι “Αχαρνής” λοιπόν θα παρουσιαστούν σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στις 14 και 15 Αυγούστου για δεύτερη μάλιστα φορά[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *