ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έκπτωση 30% στους επιβάτες για τις εθνικές εκλογές

Έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων προσφέρει στους επιβάτες, που θα ταξιδέψουν για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η έκπτωση παρέχεται στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής, από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος. Η έκπτωση χορηγείται με την επίδειξη της ταυτότητας και βεβαίωση του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Επίσης, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, έκπτωση 30% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων θα χορηγείται και στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής καθώς και σε εφόρους και δικαστικούς αντιπροσώπους για εκτέλεση υπηρεσίας, από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων τους, με την επίδειξη της σχετικής απόφασης διορισμού.

Η προαναφερόμενη έκπτωση 30% θα χορηγείται μόνο για την αγορά εισιτηρίων από φυσικά σημεία έκδοσης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τις 27 Ιουλίου και δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω Internet. Η παραπάνω έκπτωση 30% θα παρέχεται αποκλειστικά για ταξίδια που  πραγματοποιούνται από 5 έως και τις 9 Ιουλίου 2019.

 

ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων

Στη σύλληψη ενός άνδρα και μίας γυναίκας, ημεδαπών, προχώρησαν στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας, με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων. Συγκεκριμένα, κατόπιν εφόδου αστυνομικών σε δύο αποθηκευτικούς χώρους κι ένα σπίτι, κατασχέθηκαν συνολικά 10.637 πακέτα τσιγάρων και 523 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ταινία του ειδικού φόρου[…]

Περισσότερα »

Απόφαση του Αρείου Πάγου “παγώνει” τα μισθώματα

Της Κωνσταντίνας Πετούση… Απόφαση – ανάσα για ενοικιαστές επαγγελματικής στέγης – εμπορικών μισθώσεων εξέδωσε η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου. Σύμφωνα με αυτή, όσοι έχουν πετύχει τη δικαστική μείωση των ενοικίων τους, δεν χρειάζεται να προσφύγουν εκ νέου μετά το πέρας του ενάμιση έτους όπως ίσχυε έως σήμερα, προκειμένου να αποδείξουν[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *