Τράπεζα της Ελλάδος: Οικονομική ενίσχυση στον ΕΟΔΥ με 5 εκατ. ευρώ

Με 5 εκατ. ευρώ ενισχύει τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας η Τράπεζα της Ελλάδος  για την προμήθεια νοσοκομειακού εξοπλισμού και υγειονομικού υλικού.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση το Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος, το οποίο συνήλθε εκτάκτως λόγω του επείγοντος σε ειδική σύνθεση την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 μετά από πρόσκληση του Προέδρου του και Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπο το εθνικό σύστημα υγείας και η χώρα στην προσπάθεια αντιμετώπισης της νόσου COVID-19, αποφάσισε τη διάθεση ποσού €5.000.000, ως συνεισφορά της Τράπεζας στο έργο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ο οποίος συντονίζει τις δράσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Το ποσό αυτό θα κατατεθεί στο λογαριασμό του ΕΟΔΥ που τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος, προκειμένου να διατεθεί για την προμήθεια νοσοκομειακού εξοπλισμού και υγειονομικού υλικού, κατά την κρίση του ΕΟΔΥ και σύμφωνα με τις ανάγκες του.

 

tanea.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Pause στη διαπραγμάτευση με βλέμμα στο Βερολίνο

Σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων συνεχίζεται σήμερα η διαπραγμάτευση στην Αθήνα. Αποστέλλονται νέες προτάσεις για αυξήσεις στους εμμέσους φόρους και περικοπές δαπανών. Η αισιοδοξία της κυβέρνησης και το σενάριο για έκτακτο Eurogroup τα τέλη Απριλίου. Στο Βερολίνο και στη συνάντηση Μέρκελ–Λαγκάρντ, φαίνεται να μετατοπίζεται σήμερα η καρδιά της διαπραγμάτευσης καθώς στην[…]

Περισσότερα »

ΑΑΔΕ: Ποιες υποθέσεις θα ελέγχονται κατά προτεραιότητα απο την Εφορία

Τις εκκρεμείς υποθέσεις φορολογίας εισοδήματος και του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων που θα ελέγχονται κατά προτεραιότητα από τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων προσδιορίζει εγκύκλιος του Διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *