Τρίκαλα: Δέκα ηλεκτρικά οχήματα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Του Θοδωρή Ασβεστόπουλου

Επιδείξεις ελαφρών ηλεκτρικών οχημάτων στο πλαίσιο του έργου ELVITEN αλλά και ως δράση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2018, θα διοργανώσει στις 18 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Τρικκαίων, ο οποίος είχε εφαρμόσει την παγκόσμια πρωτοτυπία του λεωφορείου χωρίς οδηγό.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω του προγράμματος “HORIZON 2020” και στοχεύει στην προώθηση της χρήσης των ελαφρών ηλεκτρικών οχημάτων, όπως ποδήλατα, σκούτερ, τρίκυκλα και τετράκυκλα, ως άνετου μέσου μεταφοράς στις πόλεις.

«Σε αυτή την εβδομάδα συνεχίζουμε ότι κάνουμε και όλο τον χρόνο. Βοηθάμε το ποδήλατο, το περπάτημα και την πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες», δήλωσε στο Κανάλι Ένα ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Όπως ανέφερε, κατά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2018 θα γίνει στα Τρίκαλα η παρουσίαση δέκα ηλεκτρικών οχημάτων ελαφρού τύπου, τα οποία δεν μολύνουν και καταλαμβάνουν μικρότερο χώρο στην στάθμευση.

Οι δηλώσεις του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι μας περιμένει όλους (βιβλιοφάγους και μή…)

Ξεκίνησε -με τις καλύτερες μάλιστα προοπτικές- την Παρασκευή 9 Ιουνίου η 31η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι που διοργανώνει ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά και περιμένει όλους -βιβλιοφάγους και μή- να την επισκεφθούμε μέχρι και την Κυριακή 25 Ιουνίου. Η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακα από τις 7 μ.μ. μέχρι τις 11[…]

Περισσότερα »

Δηλώσεις Γ. Μώραλη στο 3ο Ναυτικό Σαλόνι Παραδοσιακών Σκαφών

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκετην Παρασκευή, στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, όπου πραγματοποιήθηκε η διέλευση παραδοσιακών σκαφών, υπό μορφή ρεγκάτας. Την πρωτότυπη έκθεση –επίδειξη, διοργάνωσε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Παραδοσιακών Σκαφών, για το«3ο Ναυτικό Σαλόνι Παραδοσιακών Σκαφών», στο πλαίσιο του εορτασμού για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας».  Ο κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *