Τρίκαλα: Δέκα ηλεκτρικά οχήματα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Του Θοδωρή Ασβεστόπουλου

Επιδείξεις ελαφρών ηλεκτρικών οχημάτων στο πλαίσιο του έργου ELVITEN αλλά και ως δράση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2018, θα διοργανώσει στις 18 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Τρικκαίων, ο οποίος είχε εφαρμόσει την παγκόσμια πρωτοτυπία του λεωφορείου χωρίς οδηγό.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω του προγράμματος “HORIZON 2020” και στοχεύει στην προώθηση της χρήσης των ελαφρών ηλεκτρικών οχημάτων, όπως ποδήλατα, σκούτερ, τρίκυκλα και τετράκυκλα, ως άνετου μέσου μεταφοράς στις πόλεις.

«Σε αυτή την εβδομάδα συνεχίζουμε ότι κάνουμε και όλο τον χρόνο. Βοηθάμε το ποδήλατο, το περπάτημα και την πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες», δήλωσε στο Κανάλι Ένα ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Όπως ανέφερε, κατά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2018 θα γίνει στα Τρίκαλα η παρουσίαση δέκα ηλεκτρικών οχημάτων ελαφρού τύπου, τα οποία δεν μολύνουν και καταλαμβάνουν μικρότερο χώρο στην στάθμευση.

Οι δηλώσεις του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου: “Όλοι μαζί για την παραλία μας”

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στo πλαίσιo των προγραμμάτων του μαζικού αθλητισμού και προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους κατοίκους του σε περιβαλλοντικά θέματα και συμμετοχικές δράσεις, οργανώνει την Κυριακή, 19 Οκτωβρίου στις 9.30 πμ, μία μεγάλη αθλητική εκδήλωση στην παραλία του Μοσχάτου. Με δύο διαδρομές, μία των 1.500 m για τα παιδιά και[…]

Περισσότερα »

Σημαντικές ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό Τροιζηνία – Αργοσαρωνικός

Του Θοδωρή Ασβεστόπουλου… Με σημαντικές ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό άρχισαν τη σχολική χρονιά 2015 – 2016 τα νηπιαγωγεία και τα σχολεία της Τροιζηνίας και των νησιών του Αργοσαρωνικού. Μιλώντας στο ΚΑΝΑΛΙ 1, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρρος εξέφρασε την ελπίδα ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχει λυθεί σημαντικό μέρος των[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *