Τρίκαλα: Δέκα ηλεκτρικά οχήματα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Του Θοδωρή Ασβεστόπουλου

Επιδείξεις ελαφρών ηλεκτρικών οχημάτων στο πλαίσιο του έργου ELVITEN αλλά και ως δράση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2018, θα διοργανώσει στις 18 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Τρικκαίων, ο οποίος είχε εφαρμόσει την παγκόσμια πρωτοτυπία του λεωφορείου χωρίς οδηγό.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω του προγράμματος “HORIZON 2020” και στοχεύει στην προώθηση της χρήσης των ελαφρών ηλεκτρικών οχημάτων, όπως ποδήλατα, σκούτερ, τρίκυκλα και τετράκυκλα, ως άνετου μέσου μεταφοράς στις πόλεις.

«Σε αυτή την εβδομάδα συνεχίζουμε ότι κάνουμε και όλο τον χρόνο. Βοηθάμε το ποδήλατο, το περπάτημα και την πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες», δήλωσε στο Κανάλι Ένα ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Όπως ανέφερε, κατά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2018 θα γίνει στα Τρίκαλα η παρουσίαση δέκα ηλεκτρικών οχημάτων ελαφρού τύπου, τα οποία δεν μολύνουν και καταλαμβάνουν μικρότερο χώρο στην στάθμευση.

Οι δηλώσεις του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Πειραιά: Περιοδεία Γιάννη Μώραλη στα Καμίνια

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε σήμερα το Δ1 Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης στα Καμίνια, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τα μέλη του. Τον κ. Μώραλη συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Χρήστος Αγραπίδης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Δήμαρχος Πειραιά συζήτησε με τα μέλη του Κέντρου Αγάπης[…]

Περισσότερα »

Δημήτρης Μπελετσιωτης: Ενας εκπαιδευτικός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Με προτεραιότητα στον άνθρωπο ένας μπαρουτοκαπνισμενος παράγοντας της τοπικής αυτοδιοίκησης ο Δημήτρης Μπελετσιωτης ,δίνει τον τόνο στη μάχη των εκλογών και συντάσσεται με τον δήμαρχο Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης τον Γρ.Κωνσταντελλο. Ο Μπελετσιωτης προσδίδει κύρος στην παράταξη μάχης του επιτυχημένου δημάρχου και με μετριοπάθεια και ασίγαστο πάθος νοιάζεται για τα βελτιστα της κοινωνίας[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *