Τρίκαλα: Δέκα ηλεκτρικά οχήματα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Του Θοδωρή Ασβεστόπουλου

Επιδείξεις ελαφρών ηλεκτρικών οχημάτων στο πλαίσιο του έργου ELVITEN αλλά και ως δράση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2018, θα διοργανώσει στις 18 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Τρικκαίων, ο οποίος είχε εφαρμόσει την παγκόσμια πρωτοτυπία του λεωφορείου χωρίς οδηγό.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω του προγράμματος “HORIZON 2020” και στοχεύει στην προώθηση της χρήσης των ελαφρών ηλεκτρικών οχημάτων, όπως ποδήλατα, σκούτερ, τρίκυκλα και τετράκυκλα, ως άνετου μέσου μεταφοράς στις πόλεις.

«Σε αυτή την εβδομάδα συνεχίζουμε ότι κάνουμε και όλο τον χρόνο. Βοηθάμε το ποδήλατο, το περπάτημα και την πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες», δήλωσε στο Κανάλι Ένα ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Όπως ανέφερε, κατά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2018 θα γίνει στα Τρίκαλα η παρουσίαση δέκα ηλεκτρικών οχημάτων ελαφρού τύπου, τα οποία δεν μολύνουν και καταλαμβάνουν μικρότερο χώρο στην στάθμευση.

Οι δηλώσεις του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

B. Mαρινάκης: “Tο τραμ να περιοριστεί γύρω από το λιμάνι”

Σε μια κομβική παρέμβαση για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την πόλη του Πειραιά προχώρησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος του μεγάλου λιμανιού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Συγκεκριμένα, κατά την συνεδρίαση του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου, επεσήμανε, αναφερόμενος στα θέματα των έργων του ΤΡΑΜ, της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού[…]

Περισσότερα »

Π.Ε.: Πειραιά: Δέσμευση 6,6 τόνων κατεψυγμένου φιλέτου γλώσσας

Στη δέσμευση κατεψυγμένου φιλέτου γλώσσας προέλευσης Κίνας συνολικού βάρους 6.650 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά. Συγκεκριμένα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε ψυκτική αποθήκη του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και δέσμευσαν 665 χαρτοκιβώτια με κατεψυγμένη γλώσσα φιλέτο προέλευσης Κίνας βάρους 6.650 κιλών, επειδή μετά από[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *