Τρεις εβδομάδες στο πλευρό των πλημμυροπαθών

Η Πέμπτη (7/12) ήταν η 21η μέρα στη σειρά που ο Ολυμπιακός βρέθηκε δίπλα στους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Μάνδρας Αττικής. Ο Θρύλος συνεχίζει να συνδράμει στην προσπάθεια που γίνεται επί τόπου, για να σώσουν οι κάτοικοι της πόλης, το βιός τους. Η ερυθρόλευκη οικογένεια έχει ανοίξει την αγκαλιά της και συνεχίζει να προσφέρει αδιάκοπα.

Σε πολλά και διαφορετικά σημεία, δούλευαν τα χωματουργικά μηχανήματα του Ολυμπιακού και σήμερα. Φορτηγά μετέφεραν μακριά τις λάσπες, σε μία προσπάθεια τα πράγματα να επανέλθουν, σιγά-σιγά, σε κανονικούς ρυθμούς. Χάρη στην καθοδήγηση του ηγέτη του Θρύλουκ. Βαγγέλη Μαρινάκη, οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν καθημερινά ότι μπορούν για να βοηθήσουν τους πληγέντες από τις πλημμύρες. Με έμπρακτη στήριξη.

Ο επικεφαλής της όλης επιχείρησης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης μαζί με τον Βετεράνο ποδοσφαιριστή του Θρύλου, Νίκο Βαμβακούλα, αλλά και στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη και το Καραϊσκάκη, έδωσαν το παρών και συντόνιζαν επιτόπου τις προσπάθειες. Μαζί τους φυσικά, όπως και καθημερινά, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλής Ρόκας.

Τα μηχανήματα που ο Ολυμπιακός έχει διαθέσει, συνεχίζουν καθημερινά να καθαρίζουν δρόμους, αμαξοστάσια, αυλές σπιτιών και όπου αλλού υπάρχει ανάγκη για βοήθεια. Τα φορτηγά μετέφεραν μακριά τις λάσπες, για να μπορέσουν τα πράγματα στην περιοχή να επανέλθουν σε μία κανονικότητα. Επίσης, μοιράστηκαν και σήμερα ρούχα της ομάδας μας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της Μάνδρας, όπως και εργαλεία καθαρισμού από τις λάσπες, στους κατοίκους της περιοχής.

Ο Ολυμπιακός στέκεται πάντα δίπλα σε όλους όσοι έχουν ανάγκη και η βοήθεια δεν θα σταματήσει. Ο Θρύλος σκύβει πάνω από τα προβλήματα των συνανθρώπων μας, προσφέροντας ουσιαστική, έμπρακτη στήριξη. Εξάλλου, είναι ένας Σύλλογος που «γεννήθηκε» από τον λαό που είχε ανάγκες και σ’ αυτόν πάντα καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει ότι τέθηκαν στην κυκλοφορία η Προκήρυξη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά «ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ»  και η Προκήρυξη Εφηβικού-Παιδικού περιόδου 2016-2017. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις παραλάβουν από την γραμματεία της Ένωσης αλλά και από το site της Ένωσης στην ενότητα «Προκηρύξεις-Έντυπα».  Η Επιτροπή Παρατηρητών ενημερώνει   Η Επιτροπή[…]

Περισσότερα »

Ενημέρωση για την έκδοση Κάρτας Φιλάθλου

Η Super League, προκειμένου να ενημερώσει τους φιλάθλους, ενόψει της υποχρεωτικής, από 1ης Ιανουαρίου 2016, χρήσης της Κάρτας Φιλάθλου για την αγορά εισιτηρίων για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Πρωταθλήματος της Super League, ανακοινώνει τα ακόλουθα: Δεδομένου ότι από την 01.01.2016 βάσει της ισχύουσας Νομοθεσίας δε θα είναι δυνατή, σε καμία[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *