Τζάνείο: Προστατευτικές μάσκες στα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά

Ειδικές προστατευτικές μάσκες για την προστασία της υγείας των  εργαζομένων της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά, προσέφερε εκ μέρους του Τζανείου νοσοκομείου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» γιατρός Νίκος Βλαχάκος.

Ο κ. Βλαχάκος επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας, όπου προσέφερε  στην αρμόδια Εντεταλµένη Δηµοτική Σύµβουλο κα Κυριακή Μπουρδάκου τις ειδικές μάσκες, οι οποίες μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν μετά την αποστείρωσή τους.

H Εντεταλµένη Δηµοτική Σύµβουλος Δημοτικής Αστυνομίας Κυριακή Μπουρδάκου, σε δήλωσή της, ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Τζανείου νοσοκομείου γι΄ αυτή την προσφορά, τονίζοντας πως πρόκειται για μια πράξη αλληλεγγύης  στο έργο που επιτελούν καθημερινά οι δημοτικοί αστυνομικοί στην πόλη μας.

«Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι δημοτικοί αστυνομικοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Ευχαριστούμε θερμά και τον κ. Βλαχάκο και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του», τόνισε η κα  Μπουρδάκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε ετοιμότητα ο Δ. Πειραιά λόγω της κακοκαιρίας

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων το Β1 Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά είναι σε ετοιμότητα σε 24ωρη βάση, προκειμένου να υποδεχθεί άστεγους της πόλης, έτσι ώστε να προστατευθούν από την κακοκαιρία.  Το Β1 Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης βρίσκεται στη Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 9-11. Τηλ. επικ. 210 4134052, 210[…]

Περισσότερα »

Π. Ε. Πειραιά: Επί τάπητος το προγράμμα «Διαλογή στην πηγή – Ανακύκλωση Χαρτιού»

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά για την προώθηση και υλοποίηση του Προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΣΔΝΑ «Διαλογή στην πηγή – Ανακύκλωση Χαρτιού». Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γ. Γαβρίλης, η Περιφερειακή Σύμβουλος και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΣΔΝΑ Σοφία Κορωναίου, οι Αντιδήμαρχοι[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *