Β΄ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά: Το Σάββατο η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Του Συμεών Πεϊμανίδη

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  θα πραγματοποιήσει το Σάββατο, στις 12 μ.μ., η Β΄ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν τρία μουσικά σύνολα. Μεταξύ αυτών και το Πειραϊκό φωνητικό σύνολο Libro Coro.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας, Αλέξανδρος Νανόπουλος, μιλώντας στο Κανάλι Ένα, κάλεσε τους συνδημότες του να δώσουν το «παρών» στη γιορτή.

Εκθέτοντας τους στόχους για τη νέα χρονιά, ο κ. Νανόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι –σε συνεργασία με τη Διεύθυνση οδοποιίας- θα διενεργηθούν ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της κοινότητας στην οποία προεδρεύει, ενώ τόνισε πως το 2020 θα συνεχιστεί η προσπάθεια στους τομείς της καθαριότητας και του φωτισμού.

Ταυτόχρονα, ο κ. Νανόπουλος, σημείωσε πως ένας από τους στόχους της νέας χρονιάς είναι η αντιμετώπιση του προβλήματος με τα ακατοίκητα σπίτια της 2ης Δημοτικής κοινότητας, ώστε να επιτυγχάνεται η απρόσκοπτη διέλευση των πολιτών αλλά και η επίλυση του κυκλοφοριακού ζητήματος που βέβαια αφορά το σύνολο της πόλης.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Β’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, Αλέξανδρου Νανόπουλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μέχρι τέλος Σεπτέμβρη τα έργα στην πλατεία Πηγάδας

Του Στέφανου Ζαμπέλη… Στα τέλη Σεπτέμβρη θα παραδοθεί στους πολίτες της πόλης η πλατεία Πηγάδας, στην οποία συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες για την αναβάθμιση της. Η παρούσα δημοτική αρχή είχε αναλάβει ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *