Β΄ ΕΛΜΕ Πειραιά: Τήρηση των προβλεπόμενων για αναπληρωτές και μόνιμους καθηγητές

Η Β΄ ΕΛΜΕ Πειραιά συμμετείχε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου σε παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΙΔΕ) Πειραιά προκειμένου να αποκατασταθεί το εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα που προέκυψε με τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών, καθώς, όπως σημειώνει σε ανακοίνωση της, δεν τηρήθηκε από το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ) Πειραιά η προβλεπόμενη διαδικασία.

Οι αναπληρωτές τοποθετήθηκαν οριστικά στις 9/9, κατά παράβαση των προβλεπομένων, πριν την τοποθέτηση των μονίμων (διαθεσίμων και αποσπασμένων), σε κενά που ήταν διαφορετικά και μειωμένα από αυτά που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΔΙΔΕ στις 5/9.

Η Β΄ ΕΛΜΕ Πειραιά ζητά από το αρμόδιο ΠΥΣΔΕ:

– Να ανακαλέσει τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών.
– Να προχωρήσει άμεσα σε προσωρινή τους τοποθέτηση (όπως προβλέπεται από το Π.Δ. 50 και το Π.Δ. 100).
– Να συνεχιστεί, κατόπιν, η διαδικασία με τοποθετήσεις μονίμων και να ακολουθήσει η οριστική τοποθέτηση των αναπληρωτών.                                                                                                                         – Σε κάθε φάση της διαδικασίας να αναρτώνται στον ιστότοπο της διεύθυνσης όλα τα κενά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωτιές σε Μαρκόπουλο και Ασπρόπυργο

Τα δύο νέα μέτωπα εκδηλώθηκαν λίγο μετά την φωτιά στην Μάνδρα κοντά στα διόδια Ελευσίνας που κινητοποίησε ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και λίγο πριν τις 17.30 τέθηκε υπό έλεγχο.

Περισσότερα »

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 19 Μαρτίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην πρωτεύουσα την προσεχή Κυριακή 19 Μαρτίου, από νωρίς το πρωί έως αργά το μεσημέρι, λόγω της διεξαγωγής του 6ου Ημιμαραθωνίου Δρόμου. Η εκκίνηση θα γίνει από το ύψος της Πλατείας Συντάγματος (Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη) και η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι: Λ. Αμαλίας – Πανεπιστημίου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *