Β. Κορωναίος: Δεν έχει τεθεί ακόμα από την κυβέρνηση η επίταξη ιδιωτικών ΜΕΘ για covid

«Ο ιδιωτικός τομέας βοηθά ήδη και δέχεται περιστατικά no covid με σκοπό την αποσυμφόρηση του δημόσιου τομέα υγείας» δήλωσε στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» με την δημοσιογράφο Λία Λάππα, ο Διευθυντής του παθολογικού τμήματος της κλινικής «Ρέα», εντατικολόγος Βασίλης Κορωναίος.

Ωστόσο τόνισε ότι «δεν υπάρχουν τόσα πολλά κρεβάτια ώστε να δεχτούν τόσο πολλούς ασθενείς», επισημαίνοντας ότι δεν έχει ζητηθεί ακόμα από την κυβέρνηση να δεχθούν και covid περιστατικά.

Αναφορικά με τον δείκτη μεταδοτικότητας ο κ. Κορωναίος είπε πως «πλέον έχει αυξηθεί πολύ σε ολόκληρο τον κόσμο εξαιτίας της εντονότερης διασποράς που δημιουργούν τα μεταλλαγμένα στελέχη του ιού».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι κίνδυνοι διεκπεραίωσης συνταξιοδοτικών φακέλων από ιδιώτες δικηγόρους – λογιστές

Για την τροπολογία με την ανάθεση διεκπεραίωσης συνταξιοδοτικών φακέλων σε ιδιώτες δικηγόρους – λογιστές και τους κινδύνους που εγκυμονεί η επιλογή αυτή, μίλησε την Τρίτη

Περισσότερα »

Το γέλιο κάνει καλό αλλά… καίει και θερμίδες!

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου……. Το παρατεταμένο εγκάρδιο γέλιο, είναι αστεία αστεία μια πολύ …σοβαρή υπόθεση για γονείς και παιδιά! Γιατί, σύμφωνα με έρευνες το γέλιο, στοιχείο της καρδιάς και όχι του μυαλού, είναι η μαγική συνταγή της ευζωίας, ένα ελιξίριο, το φάρμακο που δεν γίνεται ποτέ φαρμάκι! Συγκεκριμένα, όταν «πεθαίνουμε»[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *