Β. Οικονόμου: Δεν θα γίνουμε χωνευτήρι στο προσφυγικό

Επιμέλεια Κ. Πετούση

Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι τα βάρη θα μοιραστούν ισομερώς, δήλωσε στο Κανάλι 1και την εκπομπή «Προ παντός ψυχραιμία» του Νίκου Μπαρδούνια, ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή την σταδιακή μεταφορά των προσφύγων -μεταναστών στην ενδοχώρα, προκειμένου να ανακουφιστούν οι νησιωτικές περιοχές.

Ο ίδιος μίλησε για προσωρινή διαδικασία με φόντο το ψηφισμένο νομοσχέδιο που επιταχύνει τα ζητήματα ασύλου, υπογραμμίζοντας ότι όσοι δεν λάβουν άσυλο θα επιστραφούν στις χώρες προέλευσης καθότι ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα.

Δεν θα γίνουμε χωνευτήρι παγκόσμιων πολιτικών, διαμήνυσε ο κ. Οικονόμου, αφήνοντας αιχμές για τις διαπραγματεύσεις των ευρωπαίων με την κυβέρνηση Σύριζα, αλλά και για την συνολική χρηματοδότηση ύψους 1,5 δις ευρώ που έλαβε η χώρα για το προσφυγικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προτάσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας παρουσίασε η Φ. Γεννηματά

Τον συνδυασμό για την επανεκκίνηση της οικονομίας με βάση ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, ανασυγκρότηση της παραγωγικής βάσης της χώρας με σύγχρονους όρους και δημιουργία προϋποθέσεων και φιλικού κλίματος για ανάπτυξη επενδυτικών πρωτοβουλιών, παρουσίασε από το βήμα του Συνεδρίου της ΓΣΕΒΕΕ με θέμα «Οικονομική Δημοκρατία και ΜμΕ» η επικεφαλής του Κινήματος[…]

Περισσότερα »

Θ. Δρίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ με ευθύνη κατέθεσε σχέδιο νόμου για την ψήφο των αποδήμων

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα που με ευθύνη κατέθεσε σχέδιο νόμου στη βάση πορίσματος απολύτως αντικειμενικής επιτροπής ειδικών που με νόμο προβλέψαμε τη συγκρότησή της, έπειτα από 45

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *