Β. Οικονόμου: Τα σύνορα δεν θα είναι ανεξέλεγκτα για ψευδεπίγραφα ιδεολογήματα

Επιμέλεια Κωνσταντίνα Πετούση

Υπεραμύνθηκε της κυβερνητικής επιλογής να μεταφερθεί η αρμοδιότητα της μεταναστευτικής πολιτικής στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου.

Μιλώντας στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Προ παντός ψυχραιμία» του Νίκου Μπαρδούνια, ο κ. Οικονόμου έκανε λόγο για την ανάγκη πιο αποτελεσματικής αντιμετώπισης του ζητήματος.

«Δεν γίνεται τα σύνορα να είναι ανεξέλεγκτα στο βωμό ψευδεπίγραφων ιδεολογημάτων» τόνισε, στηλιτεύοντας πολιτικές περί δήθεν ανθρωπισμού.

Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οκτώ υπουργεία δεν έστειλαν προτάσεις για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες

Στην αναμονή έχουν αφήσει το υπουργείο Ανάπτυξης οκτώ συναρμόδια υπουργεία, καθώς δεν έχουν ακόμη αποστείλει, ως όφειλαν, τις προτάσεις τους σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες στις οποίες πρέπει να εφαρμοσθεί το νέο, απλουστευμένο καθεστώς αδειοδότησης που προωθεί η κυβέρνηση, καθώς και ποιες πρέπει να εξαιρεθούν. Το σχέδιο για τον νέο[…]

Περισσότερα »

“Πολιτική επιλογή ή αβλεψία”… για τη Λίστα Λαγκάρντ (;)

Για “πολιτική επιλογή ή αβλεψία” κάνει λόγο ο αναπληρωτής YΠΟΙΚ, Τρύφωνας Αλεξιάδης, με αφορμή την αναφορά, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της 29ης Μαρτίου στη Βουλή, του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην αξιοποίηση της Λίστας Λαγκάρντ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο αν. υπ. Οικονομικών στην ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *