Οι Valsia στο Κανάλι Ενα 90.4

Η Βαλέρια Δημητριάδου και η Αθανασία Κουρκάκη φιλοξενήθηκαν από την εκπομπή σε “πρώτο ενικό” των Νίκου Παπαϊωάννου και Σπύρου Μιχαλόπουλου στο Κανάλι ένα στους 90,4 FM (www.kanaliena.gr).

Οι δυο perfomers ηθοποιοί που συνθέτουν, παίζουν όργανα και τραγουδούν με το σχήμα τους Valsia έδωσαν προσκλήσεις για την ανατρεπτική “Σταχτομπούτα” τους και παρουσίασαν κατ’ αποκλειστικότητα στους ακροατές του σταθμού τα νέα τους τραγούδια.

Απόφοιτες και οι δυο του Εθνικού Θεάτρου έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους καλλιτεχνικά. Αυτήν την περίοδο τις συναντάμε στο έργο τους Σταχτομπούτα- σε σκηνοθεσία Στέργιου Κοντακιώτη- κάθε Κυριακή στις 21:15 στο μπαρ του Άλφα.Ιδέα. Επίσης συνεργάζονται με την  Ομάδα Νάμα  για 2η σεζόν στο αριστούργημα του Λέοντος Τολστόι «Η δύναμη του σκότους», στο Σύγχρονο Θέατρο σε σκηνοθεσία της Ελένης Σκότη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκδήλωση με τίτλο ‘’Κύματα Προσφυγιάς’’ στα Καμίνια

Toυ Χρήστου Παπαδόπουλου… Εκδήλωση με τίτλο ‘’Κύματα Προσφυγιάς’’ παρουσιάζει η Ομάδα έκφρασης και πολιτισμού «Κινούμενη Άμμος» το Σάββατο στις 8 το βράδυ στο πολιτιστικό Κέντρο “Κώστας Κωσταράκος” στα Καμίνια. Θα ακολουθήσει συναυλία με έντεχνο τραγούδι από την ομάδα του ΚΕΘΕΑ «Νόστος-Εξάντας». Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό ενώ όποιος[…]

Περισσότερα »

Το “Αλύχτισμα” του Χρήστου Στρέπκου στο Θέατρο OLVIO

Μετά τον επιτυχημένο πρώτο κύκλο παραστάσεων στην Πάτρα, η παραγωγή του θεάτρου Λιθογραφείον, παρουσιάζεται και στην Αθήνα, από 16 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 9:30 μμ. Τι μπορεί να συμβεί σε μια βραδινή βάρδια σεκιούριτι με καύσωνα; Αύγουστος στην Αθήνα και δυο υπάλληλοι σεκιούριτι σε μια εφημερίδα δέχονται[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *