Βασίλης Λεβέντης: Θεωρώ ότι τα exit-polls θα πέσουν έξω

Πικραμένος εμφανίσθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Την εκτίμηση ότι τα exit-polls θα σντραπούν και η Ένωση Κεντρώων θα ανέβει, εξέφρασε σε δήλωσή του από το εκλογικό κέντρο του κόμματός του, ο Βασίλης Λεβέντης.

«Θεωρώ ότι αυτά τα exit-polls πρέπει να πέσουν έξω. Δεν μπορεί ο λαός να μην ψήφισε Ένωση Κεντρώων που τίμησε τη Μακεδονία και να ψήφισε το Βαρουχάκη που κατέστρεψε την οικονομία και το Βελόπουλο. Δεν πιστεύω ότι αυτό το αποτέλεσμα τιμά τους έλληνες και τις ελληνίδες. Νομίζω θα ανατραπούν στην πορεία όταν προστεθεί η Κρήτη και η Μακεδονία και η Ένωση Κεντρώων θα ανέβει», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Τέλος, ο κ. Λεβέντης κατήγγειλε ορισμένα ΜΜΕ ότι δεν έπαιξαν την Ένωση Κεντρώων και έκανε λόγο για πολιτική δίωξη και εξόντωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Α. Λοβέρδος: Να σταματήσουν οι επισκέψεις της Τρόικας

Το μήνυμα ότι «το μόνο νόημα που ίσως μπορούν να αποκτήσουν οι απολύσεις στα μυαλά κάποιων είναι να ρίξουν την κυβέρνηση» έστειλε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος. Μιλώντας στην Κυριακάτικη Real News προτείνει να σταματήσουν οι επισκέψεις της τρόικας και να οριστεί εθνικός διαπραγματευτής με έδρα τις Βρυξέλλες και προσθέτει[…]

Περισσότερα »

Κοινή κάθοδό Οικολόγων Πράσινων με το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας

Την κοινή κάθοδό τους στις επικείμενες ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014 ανακοίνωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι και το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα. «Η μάχη είναι εδώ, η μάχη είμαστε εμείς. Όχι στην αποχή» τόνισε αναφερόμενος στις ευρωεκλογές ο συντονιστής της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *