Βελτίωση – συντήρηση οδών Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη

Εργασίες για τη βελτίωση και τη συντήρηση δρόμων του Δήμου Νίκαιας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη θα πραγματοποιηθούν μετά από την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, που έκανε αποδεκτή την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη για την σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου.

Το έργο, προϋπολογισμού ενός εκατομμυρίου € (1.000.000€) αφορά την συντήρηση των οδοστρωμάτων του Δήμου με ασφαλτοτάπητες καθώς και επισκευές σποραδικών φθορών σε διάφορους δρόμους.

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες σε έκταση 11.700 τ.μ. αντιολισθητικής ασφάλτου, 57.700 τ.μ. κοινής ασφάλτου και θα γίνει διαγράμμιση 1.500 μέτρων οδοστρώματος με ανακλαστική βαφή.

Το κόστος του έργου θα καλυφθεί από την Περιφέρεια Αττικής ενώ θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί από τις υπηρεσίες του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ε.Ε.: Χρηματοδότηση έργων του Δ. Πειραιά σε θέματα ασφάλειας

Ο Πειραιάς βρίσκεται ανάμεσα στις 20 πόλεις για τις οποίες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρέχει χρηματοδότηση για καινοτόμα έργα στον τομέα της ασφάλειας, της ψηφιακής τεχνολογίας, του περιβάλλοντος

Περισσότερα »

Θ.Παπαδόπουλος: “Με τον Κλεισθένη oι Τοπικοί Κοινοτάρχες δεν δεσμεύονται για τίποτα απέναντι σε κανέναν”

Δήμαρχος* με εμπειρία πλέον των 20 χρόνων, αλλά και 15 κοινότητες στο δήμο του, ο δήμαρχος Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος αδυνατεί να αντιληφθεί τη σκοπιμότητα της τρίτης κάλπης για τις κοινότητες και φρονεί ότι το υπουργείο θα πρέπει, πριν από τις εκλογές του Μαΐου 2019, να έχει διορθώσει τα προβλήματα που[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *