Βελτιωτικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας», προϋπολογισμού 999.833 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος.

Αντικείμενο του έργου, που χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας, είναι η συντήρηση και η αποκατάσταση υφιστάμενων οδών του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας με στόχο τη βελτίωση του οδοστρώματος και την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας. Περιλαμβάνει ασφαλτικές εργασίες, εργασίες φρεζαρίσματος καθώς και εργασίες ανύψωσης ή καταβιβασμού των στέψεων των υπαρχόντων φρεατίων ή εσχάρων φρεατίων.

Ειδικότερα, θα εκτελεσθούν παρεμβάσεις σε τμήματα των οδών: Περραιβού – Καΐρη – Δαρδανελίων, Εθνικής Αντιστάσεως (σε δύο σημεία), Κωνσταντινουπόλεως, Πλάτωνος, Δωδεκανήσου, Χρυσοστόμου Σμύρνης, Κισσάβου, Υψηλάντου και Ακτή Ιωνίας.

Τη δημοπράτηση του έργου, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για τους συμβασιούχους

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση του Υπουργείου Εσωτερικών με την Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων με πηγές του Υπουργείου να σχολιάζουν ενημερωτικό σημείωμα του νομικού συμβούλου της ΚΕΔΕ με την – κατ’ αυτόν – εκδοχή της  απόφασης και του σκεπτικού της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τους συμβασιούχους, «πριν ακόμη ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες έκδοσής της».[…]

Περισσότερα »

Συνεργασία Περιφέρειας Πειραιά με το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Γιώργου Γαβρίλη με τον Διοικητή του Γενικού νοσοκομείου Νίκαιας, Κων. Πεταλά, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων της ΠΕ Πειραιά και στελεχών του νοσοκομείου, προκειμένου να εξεταστούν οι δυνατότητες συνεργασίας με στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασθενείς. Στην διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε να προωθηθούν από[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *