Βέροια: Σώος ο οδηγός που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Βρέθηκε σώος και αβλαβής ο οδηγός που παρασύρθηκε με το ΙΧ του σε χείμαρρο στη Βέροια το πρωί της Τετάρτης.

Ο ίδιος φαίνεται πως κατέβηκε άμεσα από το αυτοκίνητό του και έφυγε για να ενημερώσει την οδική βοήθεια. Ωστόσο, δεν ενημέρωσε Πυροσβεστική και Αστυνομία, σύμφωνα με το τοπικό μέσο laikoyra.gr. Νωρίτερα, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο ίδιο μέσο ότι είδε τον οδηγό να προσπαθεί να περάσει τον χείμαρρο, αλλά παρασύρθηκε από την μεγάλη πίεση του νερού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακοπές στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων λόγω της πυρκαγιάς στον Κάλαμο

Σε διακοπές της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του Καλάμου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε πλήρη εξέλιξη, προχώρησε η Αστυνομία. Συγκεκριμένα, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στον κόμβο Καπανδριτίου – Μικροχωρίου, στην συμβολή παραλιακής Αγίων Αποστόλων και επαρχιακής Καλάμου και στην συμβολή της λεωφόρου Μαρκοπούλου με την παραλιακή Αγίων[…]

Περισσότερα »

Πώληση του 19,6% του Mega από την Πήγασος

Την πώληση 19.791.879 κοινών ονομαστικών μετοχών της «Τηλέτυπος Ανώνυμος Εταιρία Τηλεοπτικών Προγραμμάτων ΑΕ» (Mega), ήτοι ποσοστού 19,6361% επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου αυτής, ανακοίνωσε η «Πήγασος Εκδοτική Ανώνυμη Εταιρεία». Κατά συνέπεια, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μετέβαλε το ποσοστό συμμετοχής της στην ως άνω ανώνυμη εταιρεία από 32,7321% στο 13,0961%.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *