Βίτσας: Στόχος να παίρνουμε συλλογικές αποφάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο στόχος μας είναι να παίρνουμε συλλογικές αποφάσεις, δυστυχώς οι αντιθέσεις που υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ και όπως αυτές βγαίνουν προς τα έξω συνήθως παίρνουν αρνητικό χαρακτήρα, δήλωσε μεταξύ άλλων στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 904 και την εκπομπή «Προ παντός ψυχραιμία» με τον Νίκο Μπαρδούνια, ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Βίτσας, στον απόηχο της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου.

Υπογράμμισε ότι ο εσωκομματικός διάλογος διεξάγεται σε υψηλό πολιτικό και πολιτισμικό επίπεδο, ενώ εξήρε τον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα για τον καθοριστικό ρόλο του στην εδραίωση των πολιτικών απόψεων του ΣΥΡΙΖΑ σε μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού.

Ερωτηθείς για τις δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών, υποσκάπτοντας ίσως και άθελα τον αρχηγό του κόμματος, ο κ. Βίτσας προέταξε το ζήτημα της ατομικής ευθύνης, τονίζοντας ότι «πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί».

Επιμέλεια Κ. Πετούση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βουλή: Αντιπαράθεση Δ. Βίτσα-Θ. Παπαθεοδώρου για Μόρια-απευθείας αναθέσεις

Δεν υπάρχει κίνδυνος η Ιταλία να εγκαταλείψει το ευρώ εκτιμά ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Και τούτο, γιατί όπως είπε, κάτι τέτοιο θα ισοδυναμούσε με αυτοκτονία. Διαμηνύει, ωστόσο, στη Ρώμη ότι η παράβαση των κανόνων της Ε.Ε. έχει συνέπειες. Κληθείς να σχολιάσει στον αυστριακό σταθμό ORF την κόντρα, που έχει ξεσπάσει για το[…]

Περισσότερα »

Τζανακόπουλος: Οι στρατηγικοί κακοπληρωτές πρέπει να πληρώσουν

Για «γραφική σκανδαλολογία» κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενημερώνοντας τους πολιτικούς συντάκτες. Ενώ συνεχίζεται αυτό, συμπλήρωσε, η κυβέρνηση συνεχίζει να προετοιμάζει το έδαφος για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση τον Αύγουστο του 2018. Χαρακτήρισε μείζονος σημασίας γεγονός την επιτυχή ολοκλήρωση του swap, που όπως είπε, πέρασε[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *