Βιβλίο… “Αυτοί που έμειναν πίσω” της Anna Hope

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου

Τρεις γυναίκες βιώνουν τον πόνο καθώς έχουν χάσει σε πόλεμο αγαπημένα τους πρόσωπα. Η μια τον γιό της που ελπίζει όμως πως κάποια στιγμή θα τον δει να επιστρέφει σώος στο σπίτι, η άλλη προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο του αγαπημένου της, ενώ η τρίτη ζει με τον  λιγομίλητο αδερφό της γεμάτο από ψυχικά τραύματα κατάλοιπα του πολέμου.

Την ώρα που οι βρετανοί και οι υπόλοιποι ευρωπαίοι μπορούν πλέον να στραφούν στο μέλλον, αυτές οι τρείς γυναίκες θα πρέπει να βρουν την δύναμη  να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν.

Παράλληλα ένας άγνωστος πολεμιστής σε επαρχία της Γαλλίας ξεκινάει το ταξίδι της επιστροφής. Το πρώτο μυθιστόρημα της Αννα Χόουπ που είχε αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές με το που κυκλοφόρησε, ενώ έχει εκδοθεί σε 14 χώρες. Ακολούθησε η “Αίθουσα χορού” που έγινε μπεστ σελερ και που βασίζεται στην αληθινή ιστορία του ιρλανδού προπάππου της συγγραφέως. (εκδ. Κλειδάριθμος)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Δάφνις και Χλόη» και «Αστέρω»… Το Ηρώδειο μετατρέπεται σε θερινό σινεμά!

Tο Σάββατο 14 Ιουλίου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο πλαίσιο του  Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, η Ταινιοθήκη της Ελλάδος παρουσιάζει δύο βωβές ταινίες που σφράγισαν την πορεία του ελληνικού

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *