Βιβλίο… “Αυτοί που έμειναν πίσω” της Anna Hope

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου

Τρεις γυναίκες βιώνουν τον πόνο καθώς έχουν χάσει σε πόλεμο αγαπημένα τους πρόσωπα. Η μια τον γιό της που ελπίζει όμως πως κάποια στιγμή θα τον δει να επιστρέφει σώος στο σπίτι, η άλλη προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο του αγαπημένου της, ενώ η τρίτη ζει με τον  λιγομίλητο αδερφό της γεμάτο από ψυχικά τραύματα κατάλοιπα του πολέμου.

Την ώρα που οι βρετανοί και οι υπόλοιποι ευρωπαίοι μπορούν πλέον να στραφούν στο μέλλον, αυτές οι τρείς γυναίκες θα πρέπει να βρουν την δύναμη  να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν.

Παράλληλα ένας άγνωστος πολεμιστής σε επαρχία της Γαλλίας ξεκινάει το ταξίδι της επιστροφής. Το πρώτο μυθιστόρημα της Αννα Χόουπ που είχε αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές με το που κυκλοφόρησε, ενώ έχει εκδοθεί σε 14 χώρες. Ακολούθησε η “Αίθουσα χορού” που έγινε μπεστ σελερ και που βασίζεται στην αληθινή ιστορία του ιρλανδού προπάππου της συγγραφέως. (εκδ. Κλειδάριθμος)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βιβλίο: Ο δικός μου μπαμπάς του Μάκη Τσίτα

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Ένα ακόμα βιβλίο για παιδιά, έγραψε ο Μάκης Τσίτας με τίτλο “Ο δικός μου μπαμπάς”… ξεκινώντας την αφήγηση με μια ατάκα που θα την έλεγαν όλα τα παιδιά στα πρώτα χρόνια της ζωής τους, όλοι οι μπαμπάδες είναι καλοί, μα ο δικός μου είναι ο καλύτερος,[…]

Περισσότερα »

O Γιώργος Κουμεντάκης αναλαμβάνει καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λυδίας Κονιόρδου νέος καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής αναλαμβάνει ο  μέχρι τώρα Υπεύθυνος Καλλιτεχνικού Προγραμματισμού της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ, Γιώργος Κουμεντάκης. Η θητεία του ξεκινά από 3 Φεβρουαρίου οπότε και λήγει η θητεία του απερχόμενου καλλιτεχνικού διευθυντή κ. Μύρωνα Μιχαηλίδη.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *