Νίκος Βλαχάκος: Καλούμε κάθε πειραιώτη να ενταχθεί στο πλευρό μας (video)

“Καλούμε κάθε πειραιώτη και κάθε πειραιώτισσα που έχει τις ίδιες ανησυχίες και ίδια αγάπη για τον Πειραιά μας να ενταχθεί στο πλευρό μας” τόνισε αμέσως μετά από την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Νίκος Βλαχάκος, συγκεκριμένα:

“Σήμερα ψηφίζουμε για Δήμαρχο. Την προηγούμενη Κυριακή ο Πειραιάς πόλη Πρότυπο έπιασε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στην πρώτη μάχη της εκλογικής διαδικασίας.

Αυτή την Κυριακή καλούμε κάθε πειραιώτη και κάθε πειραιώτισσα που έχει τις ίδιες ανησυχίες και ίδια αγάπη για τον Πειραιά μας να ενταχθεί στο πλευρό μας για να μπορέσουμε να κάνουμε την μεγάλη υπέρβαση, εύχομαι να κινήσουν όλα ομαλά”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατάσχεση τροφίμων ζωικής προέλευσης στο Πέραμα

Στην κατάσχεση τροφίμων συνολικού βάρους 374 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές της Περιφερειακής Ενότητας  Πειραιά. Ειδικότερα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε όχημα μεταφοράς τροφίμων στο χώρο του Δ’ Λιμενικού Τμήματος Περάματος, οι ελεγκτές κτηνίατροι κατέσχεσαν κρέατα, αλιεύματα και γαλακτοκομικά προϊόντα συνολικής ποσότητας 374 κιλών, επειδή το συγκεκριμένο όχημα δεν διέθετε[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *