Βουλή: Παραιτήθηκαν δύο κόρες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Την παραίτησή της από το Ίδρυμα της Βουλής υπέβαλε η Αλεξάνδρα Αλεξανδροπούλου, θυγατέρα της διευθύντριας του Γενικού Γραμματέα της Βουλής Βασιλικής Τσιακανίκα. Η κυρία Αλεξανδροπούλου ήταν υπάλληλος ΙΔΟΧ διάρκειας εντός έτους στο Ίδρυμα.

Ομοίως, παραίτηση υπέβαλε και η Μαρίνα Λελούδα Σκουρογιάννη, θυγατέρα της προϊσταμένης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνης Πανταλού, υπάλληλος ΙΔΟΧ διάρκειας ενός έτους στο Ίδρυμα της Βουλής.

Όπως έγινε γνωστό, και οι δύο υπέβαλαν παραίτηση για λόγους ευθιξίας.

Οι δύο αποφάσεις πρόσληψης είχαν υπογραφεί στις 31 Μαΐου 2019 από την πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ιδρύματος για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, Νίκη Μαρωνίτη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Δραγασάκης: Ανασυγκροτούμε το κοινωνικό κράτος μέσα στην κρίση

Στην πλήρη ανάπτυξη δικτύου δομών και υπηρεσιών για την αποφασιστική ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και την διαμόρφωση ενός νέου πλαισίου σχέσεων ανάμεσα στο κράτος και τον πολίτη, προχωρά η κυβέρνηση. Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Κοινωνικής Πολιτικής κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, ενέκρινε το σχεδιασμό[…]

Περισσότερα »

Βίτσας: Μέτρα και αντίμετρα θα ψηφιστούν μαζί στη Βουλή

Δεν θα υπάρξουν μέτρα για το 2017 και το 2018, όπως τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σημειώνοντας ότι τα μέτρα και τα αντίμετρα που θα εφαρμοστούν στη συνέχεια θα ψηφιστούν μαζί στη Βουλή και ενώ θα έχουν συμφωνηθεί τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους. Μιλώντας στον[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *