Βραδιές πολιτισμού στο Άττικό Άλσος έως τις 29 Σεπτεμβρίου

Πρόσκληση στο κοινό να απολαύσει πλούσιες πολιτιστικά φθινοπωρινές βραδιές στο Αττικό Άλσος, από τις 7 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, με ελεύθερη είσοδος, απευθύνει ο Κεντρικός Τοµέας της Περιφέρειας Αθηνών.

Σκοπός του προγράµµατος µε τις µουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις είναι να δημιουργήσει µία παρέα που απολαµβάνει τους δηµόσιους χώρους, µέσα από ποιοτικές προτάσεις πολιτισµού για τους κατοίκους της πόλης, µικρούς και µεγάλους.

«Για εµάς, τα πάρκα και άλση της Αθήνας αποτελούν ένα πολύτιµο φυσικό και κοινωνικό απόθεµα για την ποιότητα ζωής στην πόλη» τονίζει η αντιπεριφερειάρχης, Ερµίνα Κυπριανίδου και προσθέτει: «Είναι χώροι αναψυχής, εστίες κοινωνικότητας, κοιτίδες πολιτισµού. Η Περιφέρεια Αττικής, κοντά στον πολίτη και τις ανάγκες του, µπορεί και πρέπει να συµβάλλει ώστε όλοι οι διαθέσιµοι ελεύθεροι χώροι, οι γειτονιές, να ξαναπάρουν τη θέση που τους αξίζει στην καθηµερινή ζωή των πολιτών».

Συγκεκριμένα, οι προτάσεις της Περιφέρειας Αττικής για τις φθινοπωρινές εκδηλώσεις στο Θέατρο Αττικού Άλσους, με ώρα έναρξης τις 20:30, είναι οι εξής:

– 14 Σεπτεμβρίου: «Φυσάει ο Μπάτης»

– 15 Σεπτεμβρίου: «Bandallusia»

– 21 Σεπτεμβρίου: Ερωτόκριτος από «Χαΐνηδες» και ομάδα «κι όμΩς κινείται»

– 22 Σεπτεμβρίου: «Τρανός Χορός»

– 28 Σεπτεμβγρίου: «Ρομπέν των Δασών»

– 29 Σεπτεμβρίου: «Δούλες»

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Μερικοί το προτιμούν καυτό»… στον κήπο της Τερψιθέας

  Ο Σύλλογος Φίλων Κήπων Τερψιθέας και Αλληλεγγύης Πειραιά, σας περιμένουν και αυτή την Παρασκευή 7 Αυγούστου και ώρα 21:00, στο πάρκο Τερψιθέας για την προβολή της ταινίας «Μερικοί το προτιμούν καυτό». Είσοδος όπως πάντα ελεύθερη. Μερικοί το προτιμούν Καυτό  Αμερικάνικη ταινία, σκηνοθεσία Μπίλι Γουάιλντερμε τους: Μέριλιν Μονρόε, Τζακ Λέμον,[…]

Περισσότερα »

200 προβολές – αφιερώματα στο 56ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… “Γιορτή του ανεξάρτητου κινηματογράφου” θα είναι το φετινό Κινηματογραφικό φεστιβάλ στην Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της 56ης διοργάνωσης του, Δημήτρη Ειπίδη. Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής θα είναι φέτος η ανεξάρτητη παραγωγός Μισελ Ρέι – Γαβρά με μέλη τον σκηνοθέτη Κορνέλιο Πορουμπόιου, τον κριτικό κινηματογράφου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *