Βραδιές πολιτισμού στο Άττικό Άλσος έως τις 29 Σεπτεμβρίου

Πρόσκληση στο κοινό να απολαύσει πλούσιες πολιτιστικά φθινοπωρινές βραδιές στο Αττικό Άλσος, από τις 7 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, με ελεύθερη είσοδος, απευθύνει ο Κεντρικός Τοµέας της Περιφέρειας Αθηνών.

Σκοπός του προγράµµατος µε τις µουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις είναι να δημιουργήσει µία παρέα που απολαµβάνει τους δηµόσιους χώρους, µέσα από ποιοτικές προτάσεις πολιτισµού για τους κατοίκους της πόλης, µικρούς και µεγάλους.

«Για εµάς, τα πάρκα και άλση της Αθήνας αποτελούν ένα πολύτιµο φυσικό και κοινωνικό απόθεµα για την ποιότητα ζωής στην πόλη» τονίζει η αντιπεριφερειάρχης, Ερµίνα Κυπριανίδου και προσθέτει: «Είναι χώροι αναψυχής, εστίες κοινωνικότητας, κοιτίδες πολιτισµού. Η Περιφέρεια Αττικής, κοντά στον πολίτη και τις ανάγκες του, µπορεί και πρέπει να συµβάλλει ώστε όλοι οι διαθέσιµοι ελεύθεροι χώροι, οι γειτονιές, να ξαναπάρουν τη θέση που τους αξίζει στην καθηµερινή ζωή των πολιτών».

Συγκεκριμένα, οι προτάσεις της Περιφέρειας Αττικής για τις φθινοπωρινές εκδηλώσεις στο Θέατρο Αττικού Άλσους, με ώρα έναρξης τις 20:30, είναι οι εξής:

– 14 Σεπτεμβρίου: «Φυσάει ο Μπάτης»

– 15 Σεπτεμβρίου: «Bandallusia»

– 21 Σεπτεμβρίου: Ερωτόκριτος από «Χαΐνηδες» και ομάδα «κι όμΩς κινείται»

– 22 Σεπτεμβρίου: «Τρανός Χορός»

– 28 Σεπτεμβγρίου: «Ρομπέν των Δασών»

– 29 Σεπτεμβρίου: «Δούλες»

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *