Βραδινή ποδηλατοβόλτα στον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη

Βραδινή ποδηλατοβόλτα διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 στις 8 το βράδυ με συμμετοχές από ομάδες του δήμου, σχολείων και της ομάδας “Rollers’.

Με κατάλληλα φωτισμένα ποδήλατα για τη βραδινή διαδρομή και φωσφορίζοντα βραχιόλια στα χέρια τους θα πορευθούν στους δρόμους της πόλης για 45 λεπτά τερματίζοντας στο αρχικό σημείο.

Στη συνέχεια, στις 9 το βράδυ στην κεντρική πλατεία Ρέντη θα πραγματοποιηθεί rock συναυλία από τους μαθητές του μουσικού τμήματος της Δημοτικής Ενότητας Ρέντη και τον δάσκαλό τους, Γιάννη Θεοδώρου. Πριν την έναρξη της ποδηλατοβόλτας η ομάδα γυμναστικής του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη με τη δασκάλα τους, Άννα Κούτρα, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα χοροκίνησης.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της “Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2019”, που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και δραστηριοποίηση των τοπικών αρχών, φορέων και πολιτών για την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και την αναβάθμιση μέσω αυτής, της οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής διάστασης των πόλεων.

Κορύφωση των εκδηλώσεων αυτών αποτελεί η «Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο», κατά τη διάρκεια της οποίας καθορίζονται ειδικές αστικές ζώνες με κυκλοφορία μόνο για τους πεζούς, τους ποδηλάτες και τις δημόσιες συγκοινωνίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκθεση αγιογραφίας και φιλανθρωπικό μπαζάρ στο Δ. Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Έκθεση ζωγραφικής, αγιογραφίας και ψηφιδωτού διοργανώνει το Καλλιτεχνικό Τμήμα του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας στο πρώην Δημαρχείο της Δραπετσώνας (Αγωνιστών Πολυτεχνείου και Καραϊσκάκη, στον γ’ όροφο). Παράλληλα θα λειτουργήσει Μπαζάρ πασχαλινών ειδών από τους μαθητές,για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.  Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 5, 6, 7, 8[…]

Περισσότερα »

Συνάντηση Μώραλη Κουίκ για Πειραιά Μικρολίμανο και Τραμ

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, συναντήθηκε την τετάρτη με τον Υφ. Παρά Τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Μώραλη σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα τα οποία αφορούν στον Πειραιά. Ειδική αναφορά έγινε στο θέμα της ανάπλασης του Μικρολίμανου, όπου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *