Βραβείο Amver στην Capital Ship Management Corp

Η Capital Ship Management Corp έλαβε βραβεία Amver από την Αμερικανική Ακτοφυλακή για τα πλοία M/V ‘Agamemnon’, M/T ‘Aiolos’ (πρώην ‘British Emissary’) και M/T ‘Aktoras’ (πρώην ‘Birtish Envoy’).
Ο κ. Benjamin M. Strong, Διευθυντής Ναυτιλιακών Σχέσεων Amver, σχολίασε: «Εκ μέρους του Διοικητή της Ακτοφυλακής των Ηνωμένων Πολιτειών, θα ήθελα να συγχαρώ την εταιρία σας για την ανεκτίμητή υποστήριξή σας στο Σύστημα Amver το 2017 (…) Τα πλοία της εταιρίας σας, μαζί με εκείνα άλλων εθνών, δημιουργούν ένα παγκόσμιο δίκτυο ασφάλειας που βοηθά τους συντονιστές αναζήτησης και διάσωσης ώστε να ανταποκρίνονται σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης: 8.543 πλοία ευρέθησαν για τουλάχιστον 128 ημέρες «στην περιοχή [του Συστήματος Amver]” και με τη συμβολή τους διάσώθηκαν 153 ζωές κατά το έτος 2017».
Η Δρ. Νίκη Καλογηράτου, Διευθύντρια Επικοινωνίας της Capital Ship Management Corp. σχολίασε: «Είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχουμε στο Σύστημα Amver. Θεωρούμε ότι είναι καθήκον μας και υποχρέωση. Τα πλοία μας και τα πληρώματά τους είναι πάντα έτοιμα να παρεκλίνουν από την πορεία τους για να σώσουν ζωές. Όπως φαίνεται και από το ιστορικό μας έχουμε ήδη σώσει 383 ζωές στην Μεσόγειο.»
Τα βραβεία παρουσιάστηκαν στην ετήσια τελετή «Βραβείων Amver» στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Αθήνα, η οποία διοργανώθηκε από το International Propeller Club των Ηνωμένων Πολιτειών, International Port of Piraeus σε συνεργασία με την Ακτοφυλακή και την Πρεσβεία των ΗΠΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Του Νίκου Μπαρδούνια…. Την παραγγελία πέντε νεότευκτων πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων,  από τα ναυπηγεία Jiangsu Yangzijiang Shipbuilding Group, ανακοίνωσε, προσφάτως, η  ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία  Costamare Inc. Τα πλοία, που αναμένεται να παραδοθούν μεταξύ του δεύτερου τριμήνου του 2020 και του δεύτερου τριμήνου του 2021, θα είναι χωρητικότητας 12.690 TEU έκαστο και έχουν ήδη χρονοναυλωθεί[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *