Βρεττάκος: Κερατσίνι-Δραπετσώνα δεν θα γίνουν η πίσω αυλή της Αττικής

Ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου πραγματοποιεί σήμερα (24/2) ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος.

Στις 7 το απόγευμα κάτοικοι και φορείς θα συζητήσουν, μαζί με τον δήμαρχο, για μια σειρά από προβλήματα που αφορούν ως επί το πλείστον το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής στην πόλη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κερατσινίου –Δραπετσώνας, θα βρεθεί το θέμα των απορριμμάτων που καταλήγουν στο Σχιστό, το κοιμητήριο της Ανάστασης αλλά και τα σχέδια της Cosco, για την επέκταση του σταθμού κρουαζιέρας στο «μεγάλο λιμάνι».

Χαρακτηριστικά ο κ. Βρεττάκος ανέφερε, μιλώντας  στο Kανάλι Ένα και τον Συμεών Πεϊμανίδη, ότι το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα δεν θα γίνει η πίσω αυλή της Αττικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Πειραιά: Βραβεία για τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων ΄16

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, θα βραβεύσει σε ειδικές τιμητικές εκδηλώσεις, επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων 2016, από σχολεία του Δήμου Πειραιά. Οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τη Διεύθυνση Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά,  θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 24 και τηνΤρίτη 25 Απριλίου 2017 στις 19:00, στο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *