Βροχές και στην Αττική φέρνει η κακοκαιρία «Θάλεια»

Βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες αναμένονται από το μεσημέρι και στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας «Θάλειας», σύμφωνα το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες έπληξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τον νομό Θεσσαλονίκης και τα φαινόμενα προκάλεσαν πλήθος προβλημάτων, κυρίως στη περιοχή του Λαγκαδά.

Ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στην περιοχή κατέγραψε 78 χιλιοστά βροχής σε περίπου 3,5 ώρες, καθώς και συνολικά 90 χιλιοστά έως σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, κατά τη σημερινή τρίτη ημέρα της κακοκαιρίας τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε μεγάλο μέρος της χώρας.

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε όλα τα ηπειρωτικά, με εξαίρεση τη Θράκη, την Εύβοια και πιθανώς την Κρήτη.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα πλοία του θανάτου: Το κυνήγι και η εκμετάλλευση της θαλάσσιας ζωής

Η ιστορία πίσω από τα ζωντανά πλάσματα που εξάγονται από τους ωκεανούς της γης μας είναι εξίσου τραγική, εν τούτοις με έναν διαφορετικό τρόπο. Τα παγκόσμια θαλάσσια οικοσυστήματα λεηλατούνται ανελέητα. Έχουν παρέλθει πολύ καιρό πριν οι ημέρες όταν έφθασαν οι πρώτοι Ευρωπαίοι στις βορειοαμερικανικές ακτές και έγραφαν πώς τα κοπάδια[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *