(και…) Πάλι το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλ. Εξαρχείων

Δύο μέρες μετά το κάψιμο του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Εξαρχείων και ο δήμος Αθηναίων, όπως άλλωστε είχε δηλώσει ο δήμαρχος της πόλης Κώστας Μπακογιάννης, ξαναέστησε σήμερα Παρασκευή το πρωί το νέο δέντρο.

Συνεργεία του δήμου βρέθηκαν νωρίς το πρωί στα Εξάρχεια και αφού καθάρισαν την πλατεία κι απομάκρυναν το καμένο έλατο, τοποθέτησαν ένα νέο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο ίδιο ακριβώς σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι μια ομάδα αγνώστων το βράδυ της Τετάρτης έβαλε φωτιά χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας Εξαρχείων.

Στο μονταρισμένο βίντεο δύο λεπτών που δόθηκε στη δημοσιότητα, διακρίνονται αρκετά άτομα τα οποία βάζουν τη φωτιά στο δέντρο. Λίγο αργότερα, όταν είναι πλέον αργά εμφανίζονται δυνάμεις των ΜΑΤ.

Ο Κώστας Μπακογιάννης είχε δώσει τη δική του απάντηση για το κάψιμο του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Εξαρχείων, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

«Το φως πάντα νικάει το σκοτάδι. Η αγάπη πάντα νικάει το μίσος. Τα Χριστούγεννα δεν μπορεί να τα κάψει κανείς. Και είναι για όλη τη πόλη. Για αυτό και το δέντρο θα ξαναστηθεί.», είπε στην ανάρτησή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων ανακοινώνει ο Κ. Μπακογιάννης

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων πρόκειται να ανακοινώσει τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας θα πραγματοποιηθεί σε εκδήλωση στο «Piraeus 117 Academy» στο Γκάζι. Η εκδήλωση, βάσει του προγράμματος, θα ξεκινήσει στις 18.30.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *