Ξεκινά η πολυεθνική αεροπορική άσκηση «Ηνίοχος 2017

Ξεκινά τη Δευτέρα η πολυεθνική αεροπορική διακλαδική άσκηση μεσαίας κλίμακας «Ηνίοχος 2017» κατά τη διάρκεια της οποίας θα διεξαχθούν σύνθετες αεροπορικές επιχειρήσεις σε ολόκληρο το εύρος του FIR Αθηνών.

Στην άσκηση, συμμετέχουν αεροπορικές δυνάμεις του Ισραήλ, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (με προσωπικό και αεροσκάφη F-16) και της Ιταλίας (με προσωπικό και αεροσκάφη διώξεως βομβαρδισμού AMX) καθώς και παρατηρητές από το γενικό επιτελείο Εθνικής Φρουράς.
Από ελληνικής πλευράς θα συμμετέχει μεγάλος αριθμός αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων, καθώς και μονάδες του στρατού Ξηράς.
Η άσκηση θα ολοκληρωθεί στις 6 Απριλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Oικονομική ενίσχυση 1.000 ευρώ στους άνεργους πρώην εργαζόμενους του Athens Ledra Hotel

Κοινή Υπουργική Απόφαση την οποία υπογράφουν ο υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ρ. Αντωνοπούλου και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης. Την τροποποίηση της υπ’ αριθμ. οικ. 34388/675/26-07-2016 Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) προβλέπει ΚΥΑ την οποία υπογράφουν ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης[…]

Περισσότερα »

Παραδόθηκε «πηγή» της δολοφονημένης Μαλτέζας δημοσιογράφου

Πληροφοριοδότης της Ντάφνι Καρουάνα Γκαλιζία που δολοφονήθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 2017 ενώ ερευνούσε το σκάνδαλο διαφθοράς που ξέσπασε στη χώρα της μετά τη δημοσιοποίηση των διαβόητων Panama Papers, παραδόθηκε στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον βρετανικό Guardian, η Μαρία Εφίμοβα, μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος και μια από τις «πηγές» της δολοφονημένης[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *