Ξεκινούν οι προπονήσεις σε Football League και σε Ανοικτά Κολυμβητήρια

Η χρήση των ανοιχτών κολυμβητηρίωνγια αθλητές σωματείων και υποψηφίους των Σχολών Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και Στρατιωτικών Σχολών, αλλά και ηδυνατότητα προπονήσεων των ομάδων που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Football League, προστίθενται από την προσεχή Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις έως τώρα επιτρεπόμενες αθλητικές δραστηριότητες, σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β’ 586, 13/02/2021) για τα «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας».

Η λειτουργία και χρήση των ανοικτών κολυμβητηρίων για αθλητές σωματείων, υποψήφιους Σχολών Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και Στρατιωτικών Σχολών, προβλέπεται πλέον εφόσον:

  • τηρείται η απόσταση του ενός (1) ατόμου ανά 25 τ.μ. νερού,
  • διενεργείται εβδομαδιαίο τεστ για κορωνοϊό COVID-19 και
  • διατηρούνται τα αποδυτήρια κλειστά.

Επιπλέον, οι προπονήσεις των ομάδων του πρωταθλήματος της FootballLeague θα επιτρέπονται μόνο εφόσον ακολουθείται αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο περιλαμβάνει εβδομαδιαίο έλεγχο των αθλητών με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προληπτικά εκτός ο Ενγκελς – Στο Βέλγιο για τη Γάνδη ο Οφόε

Μία ημέρα πριν από το τελευταίο φιλικό επί βελγικού εδάφους, με αντίπαλο την Γκενκ (4μμ Ελλάδας) οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου έχουν διπλή προπόνηση, στο προπονητικό κέντρο της βελγικής ομάδας, όπου δουλεύουν εδώ και περισσότερο από μία εβδομάδα. Το πρωί της Παρασκευής το βάρος έπεσε στην τακτική. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν επάνω[…]

Περισσότερα »

Απορρίφθηκε η καταγγελία του Ολυμπιακού νέα καμπάνα σε Γιαννακόπουλο

Του Φώτη Ρουμελιώτη Ο Αθλητικός Δικαστής απέρριψε την ένσταση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας την ως απαράδεκτη. Ο Αθλητικός Δικαστής απέρριψε την καταγγελία των Πειραιωτών για την κατακύρωση του αγώνα υπέρ τους. Παράλληλα επιβλήθηκε νέα ποινή στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *