Υπ. Ναυτιλίας: Διαγωνισμός για πρόσληψη λιμενοφυλάκων

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής/ Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής προκηρύσσει διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή εκατόν πενήντα πέντε (155) συνολικά Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών – γυναικών), με εφαρμογή συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

H προκήρυξη έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 33/10-09-2019, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) και αναρτηθεί στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr), καθώς και στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Δι@ύγεια» (http://diavgeia.gov.gr) (ΑΔΑ: ΩΓΘΜ4653ΠΩ-4ΘΩ), από όπου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι.

Στην προκήρυξη αναφέρονται, μεταξύ άλλων, η ηλικία και τα λοιπά προσόντα των υποψηφίων, οι διαδικασίες του διαγωνισμού, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία.

Κατάθεση δικαιολογητικών, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία, είτε αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο) (κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:00 έως 14:00), από την 07-10-2019, ημέρα Δευτέρα έως και την 18-10-2019, ημέρα Παρασκευή στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής / Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Ακτή Βασιλειάδη – Πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς Τ.Κ. 18510).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΔΥ: Σε έξι μήνες θα εφαρμοσθεί το μέτρο των 5 ευρώ

Το εισιτήριο των 5 ευρώ στα εξωτερικά ιατρεία και κέντρα υγείας ισχύει εδώ και πολλά χρόνια στο ΕΣΥ, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στις αντιδράσεις που προκαλεί η επιβολή του εισιτηρίου στους ασφαλισμένους που θα προσέρχονται για επίσκεψη στα πολυιατρεία πρωτοβάθμιας περίθαλψης, τα οποία αντικαθιστούν τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ. Ο[…]

Περισσότερα »

«Κοινωνικό μέρισμα»: Υποβλήθηκαν 1.173.000 αιτήσεις – Έχουν εγκριθεί 507.000

Σε 1.173.000 ανήλθε ο αριθμός των αιτήσεων για το «κοινωνικό μέρισμα» μέχρι σήμερα το πρωί, ενώ συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η υποβολή των αιτήσεων. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην ΕΡΤ ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δ. Καρέλας, από το σύνολο του 1.173.000 αιτήσεων που υπεβλήθησαν οι 507.000 εγκρίθηκαν. Από τις[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *