Υπ. Παιδείας: Αλλαγή κατάταξης των τμημάτων στα Επιστημονικά Πεδία

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι η πρόσβαση με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων στις Σχολές Πυροσβεστικής Ακαδημίας και στις Σχολές Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής από το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 και εφεξής, θα πραγματοποιείται και από το Επιστημονικό Πεδίο «Επιστημών Υγείας και Ζωής».

Επίσης η πρόσβαση στο Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος θα πραγματοποιείται και από το Επιστημονικό Πεδίο «Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών».

Για την σχετική Υπουργική Απόφαση Κατάταξης των Σχολών, των Τμημάτων και των Εισαγωγικών Κατευθύνσεων στα Επιστημονικά Πεδία, πατήστε εδώ.

 

Νίκος Παπαϊωάννου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πως αντιμετωπίζουμε ένα θυμωμένο παιδί…

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Γιατί ένα παιδί φωνάζει, ουρλιάζει και σπάει τα παιχνίδια του; Το κάνει για να τραβήξει την προσοχή της μαμάς και του μπαμπά; Βρείτε ένα σχέδιο δράσης για αυτές τις στιγμές, αλλά μάθετε και τα όρια του παιδιού σας για να μην το πιέζετε άθελα σας να[…]

Περισσότερα »

Στο κλειστό Γαλατσίου οι πρόσφυγες της πλ. Βικτωρίας

Στο κλειστό Γαλατσίου οι 1.300 οι πρόσφυγες της πλατείας Βικτωρίας. Τη διαδικασία επέβλεπε νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ο οποίος χαρακτήρισε «άθλια» την εικόνα της πλατείας και δήλωσε: «Έχω πει επανειλημμένα ότι η προσπάθειά μας είναι να αποφορτίσουμε τον ντόπιο πληθυσμό από τα βάρη που δημιουργεί το προσφυγικό[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *