Υπ. Παιδείας: Τι ισχύει με τις απουσίες λόγω γρίπης

Νέες διευκρινίσεις για τις απουσίες λόγω εποχικής γρίπης δίνει το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Σε εγκύκλιό του αναφέρει ότι «οι απουσίες των μαθητών/τριών μέχρι 20-3-2019, που οφείλονται σε εποχική γρίπη και επιβεβαιώνονται με ιατρικές βεβαιώσεις/γνωματεύσεις που εκδόθηκαν πριν τις 13-3-2019, δεν θα προσμετρηθούν.

Απουσίες από 21-3-2019 προσμετρώνται κανονικά, ανεξάρτητα από την ημερομηνία έκδοσης των βεβαιώσεων/γνωματεύσεων και οι μαθητές/τριες δύνανται να κάνουν χρήση του προβλεπόμενου ορίου απουσιών, καθώς και του άρθρου 24 της με αρ.πρωτ. 10645/ΓΔ4/22-1- 2018 Υ.Α (Β΄120)».

Σύμφωνα με το υπουργείο, το σχετικό πεδίο στο Πληροφοριακό Σύστημα myschool θα μείνει ανοικτό μέχρι 21-3-2019, προκειμένου να καταχωριστούν απουσίες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι 20-3-2019.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στους 161 (+ 2) η Προεδρική Πλειοψηφία

Η προγραμματισμένη για τις 19:00 το απόγευμα πρώτη ψηφοφορία για την υποψηφιότητα Δήμα δεν θα έχει διαξιφισμούς, ομιλίες πολιτικών αρχηγών, εντάσεις και υψηλούς τόνους. Άλλωστε, όλες τις προηγούμενες ημέρες, κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ φρόντισαν ώστε η πόλωση να κτυπήσει κόκκινο. Έτσι με την αίρεση του… σόου που μπορεί να θέλουν να[…]

Περισσότερα »

Προσέγγιση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ ζητάει ο Σκανδαλίδης

Υπέρ της προσέγγισης ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται με συνέντευξή του στο Real.gr ο Κώστας Σκανδαλίδης, ιστορικό στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη. «Είναι φανερό ότι η επόμενη Κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι η συγκυβέρνηση της Ν.Δ με το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ ολοκλήρωσε τον κύκλο του ιστορικού συμβιβασμού με τη Δεξιά στο όνομα του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *