Υπ. Παιδείας: Τι ισχύει με τις απουσίες λόγω γρίπης

Νέες διευκρινίσεις για τις απουσίες λόγω εποχικής γρίπης δίνει το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Σε εγκύκλιό του αναφέρει ότι «οι απουσίες των μαθητών/τριών μέχρι 20-3-2019, που οφείλονται σε εποχική γρίπη και επιβεβαιώνονται με ιατρικές βεβαιώσεις/γνωματεύσεις που εκδόθηκαν πριν τις 13-3-2019, δεν θα προσμετρηθούν.

Απουσίες από 21-3-2019 προσμετρώνται κανονικά, ανεξάρτητα από την ημερομηνία έκδοσης των βεβαιώσεων/γνωματεύσεων και οι μαθητές/τριες δύνανται να κάνουν χρήση του προβλεπόμενου ορίου απουσιών, καθώς και του άρθρου 24 της με αρ.πρωτ. 10645/ΓΔ4/22-1- 2018 Υ.Α (Β΄120)».

Σύμφωνα με το υπουργείο, το σχετικό πεδίο στο Πληροφοριακό Σύστημα myschool θα μείνει ανοικτό μέχρι 21-3-2019, προκειμένου να καταχωριστούν απουσίες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι 20-3-2019.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου σε αριθμούς

Πολλά έχουν γραφτεί για τα 652 άτομα που συμμετέχουν στην Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΟΕΣ) ενόψει ιδρυτικού συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής στις 16-18 Μαρτίου. Τις απαντήσεις, λοιπόν, θέλησαν να δώσουν οι καλά γνωρίζοντες την ανθρωπογεωγραφία του Σώματος, κλείνοντας το στόμα όσων κακοπροαίρετων κρίνουν πριν καν δουν το αποτέλεσμα της δουλειάς που[…]

Περισσότερα »

Συστήνονται κλιμάκια για την απονομή εκκρεμών συντάξεων

Τη σύσταση κλιμακίων–ομάδων, υποομάδων Εργασίας στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) για την επίσπευση της διαδικασίας απονομής εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης προβλέπει υπουργική απόφαση την οποία υπογράφει ο υφυπουργός

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *