Υπό εξέταση οι λειτουργίες κεκλεισμένων των θυρών

H υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως μιλώντας στην ΕΡΤ σε σχέση με την παράταση των περιοριστικών μέτρων για την τέλεση των λειτουργιών μέχρι 11 Απριλίου τόνισε πως θα υπάρξει και νέα παράταση που θα περιλαμβάνει και τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Όπως είπε υπάρχει αίτημα για λειτουργίες κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς πιστούς, μόνο με έναν κληρικό και ίσως έναν ψάλτη, για το οποίο υπάρχει πρόθεση να εισακουστεί κατά την επανεκτίμηση που θα γίνει πριν Μεγάλη Εβδομάδα.

“Με βάση τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος κίνδυνος για εξάπλωση της νόσου είναι η συνάθροιση. Αυτό ισχύει για όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας” είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ναι μεν αλλά…» από την κυβέρνηση για τα ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ.

Της Γιάννας Μάζη… Σε συμβιβασμό φαίνεται να οδηγούνται τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Υγείας αναφορικά με τα Μη Συνταγογραφούμενα Φάρμακα (ΜΗΣΥΦΑ). Ωστόσο, δεν υιοθετούνται τελικά οι προτάσεις του ΟΟΣΑ που προβλέπουν μείωση τιμών με την απελευθέρωση των σημείων πώλησης και κατά συνέπεια όφελος για τον καταναλωτή. Η θέση του Υπουργού Ανάπτυξης, Κωστή[…]

Περισσότερα »

Μεγάλη ποσότητα ακατάλληλων λαχανικών στην Αγορά του Ρέντη

Οι ελεγκτές τροφίμων του της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν στις 23 Απριλίου στην κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη, σε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου φρούτων και λαχανικών, εντόπισαν 22 πλαστικές κλούβες με τομάτες συνολικού βάρους 330 κιλών, 44 κλούβες με μελιτζάνες συνολικού βάρους 660 κιλών και 33 κλούβες με[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *