Υποδοχή νέου Κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιά Ανδρέα Θεοφίλου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, υποδέχθηκε στο γραφείο του, στο Δημαρχείο, τον νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Ανδρέα Θεοφίλου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο  Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Σταύρος Βοϊδονικόλας.

Ο κ. Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε ότι υποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά στο γραφείο του, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Περιβάλλοντος και πρώην αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος κ. Σταύρο Βοϊδονικόλα τον Αρχιπλοίαρχο, νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά κ. Ανδρέα Θεοφίλου. Επεσήμανε ότι ήταν μια εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «θα συνεχιστεί η καλή συνεργασία που έχουμε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο και τον εκάστοτε Κεντρικό Λιμενάρχη».

«Συζητήσαμε για τα θέματα που απασχολούν τον Πειραιά και τα όποια θέματα έχει με το Λιμεναρχείο και θα έχουμε μια συχνή  επικοινωνία», υπογράμμισε ο κ. Μώραλης.

Εξήρε τη σπουδαιότητα του Λιμενικού Σώματος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι ένα Σώμα, που όπως έχω δηλώσει κατ εξακολούθηση, μaς κάνει πραγματικά υπερήφανους και ως χώρα και ως πόλη. Είναι χαρά μας να συνεργαζόμαστε.  Είναι ένα Σώμα οργανωμένο που προσφέρει πολλά στην κοινωνία και στη χώρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι αιτήσεις για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δ. Αθηναίων

Από την Κυριακή 15 Μαΐου ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις νέες εγγραφές παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, η οποία θα διαρκέσει έως τις 15 Ιουνίου. Στους παιδικούς σταθμούς γίνονται δεκτά παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση (νηπιαγωγείο). Οι[…]

Περισσότερα »

Mνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δ. Πειραιά και Πανεπιστημίου

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν τη Δευτέρα ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς  κ. Νίκος Γεωργόπουλος, στο δημαρχείο Πειραιά. Το Σύμφωνο  συνεργασίας αφορά την εκπαίδευση φοιτητών και δημοτών στον τομέα της πληροφορικής. Το Πανεπιστήμιο Πειραιά θα τοποθετήσει  50 υπολογιστές στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, όπου  θα εκπαιδεύονται δωρεάν φοιτητές και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *