Υποδοχή νέου Κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιά Ανδρέα Θεοφίλου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, υποδέχθηκε στο γραφείο του, στο Δημαρχείο, τον νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Ανδρέα Θεοφίλου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο  Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Σταύρος Βοϊδονικόλας.

Ο κ. Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε ότι υποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά στο γραφείο του, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Περιβάλλοντος και πρώην αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος κ. Σταύρο Βοϊδονικόλα τον Αρχιπλοίαρχο, νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά κ. Ανδρέα Θεοφίλου. Επεσήμανε ότι ήταν μια εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «θα συνεχιστεί η καλή συνεργασία που έχουμε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο και τον εκάστοτε Κεντρικό Λιμενάρχη».

«Συζητήσαμε για τα θέματα που απασχολούν τον Πειραιά και τα όποια θέματα έχει με το Λιμεναρχείο και θα έχουμε μια συχνή  επικοινωνία», υπογράμμισε ο κ. Μώραλης.

Εξήρε τη σπουδαιότητα του Λιμενικού Σώματος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι ένα Σώμα, που όπως έχω δηλώσει κατ εξακολούθηση, μaς κάνει πραγματικά υπερήφανους και ως χώρα και ως πόλη. Είναι χαρά μας να συνεργαζόμαστε.  Είναι ένα Σώμα οργανωμένο που προσφέρει πολλά στην κοινωνία και στη χώρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήμος Αθηναίων: «Οχι δημοπράτηση για τα Δημοτικά Ραδιόφωνα»

Ψήφισμα με το οποίο ζητεί να εξαιρεθούν οι δημοτικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί από κάθε διαδικασία δημοπράτησης ή εξαγοράς των αδειών, καθώς και να διατηρήσουν τις συχνότητες  με τις οποίες έχουν ταυτιστεί στην 30χρονη πορεία τους, ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας. Προηγήθηκε εισήγηση του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου[…]

Περισσότερα »

Ο Π. Μαντούβαλος στο πλευρό του Βύρωνα για την Περ. Αττικής

Ο πρόεδρος της «Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό» Βύρων Πολύδωρας ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Πέτρου Μαντούβαλου για την Περιφέρεια Αττικής. Έπειτα από τη συνάντηση, που είχε ο Β. Πολύδωρας στο γραφείο του στη Βουλή, με τον πρόεδρο της Νέας Μέρας” Χρήστο Ζώη και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *