Υποδοχή νέου Κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιά Ανδρέα Θεοφίλου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, υποδέχθηκε στο γραφείο του, στο Δημαρχείο, τον νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Ανδρέα Θεοφίλου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο  Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Σταύρος Βοϊδονικόλας.

Ο κ. Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε ότι υποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά στο γραφείο του, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Περιβάλλοντος και πρώην αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος κ. Σταύρο Βοϊδονικόλα τον Αρχιπλοίαρχο, νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά κ. Ανδρέα Θεοφίλου. Επεσήμανε ότι ήταν μια εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «θα συνεχιστεί η καλή συνεργασία που έχουμε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο και τον εκάστοτε Κεντρικό Λιμενάρχη».

«Συζητήσαμε για τα θέματα που απασχολούν τον Πειραιά και τα όποια θέματα έχει με το Λιμεναρχείο και θα έχουμε μια συχνή  επικοινωνία», υπογράμμισε ο κ. Μώραλης.

Εξήρε τη σπουδαιότητα του Λιμενικού Σώματος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι ένα Σώμα, που όπως έχω δηλώσει κατ εξακολούθηση, μaς κάνει πραγματικά υπερήφανους και ως χώρα και ως πόλη. Είναι χαρά μας να συνεργαζόμαστε.  Είναι ένα Σώμα οργανωμένο που προσφέρει πολλά στην κοινωνία και στη χώρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά 30/10/14 part1

Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all) ΟΜΥΛΕ: Προς αποχή εργασίας για υπερωρίες και Σαββατοκύριακα – 15 Σεπτεμβρίου 2018 Eκδηλώσεις για την επέτειο της Γενοκτονίας των Μικρασιατών – 14 Σεπτεμβρίου 2018 Σαφάρι για τα οχήματα που δεν εχουν περάσει ΚΤΕΟ – 14 Σεπτεμβρίου 2018

Περισσότερα »

ΚΕΔΕ: Στον αέρα 800 εργαζόμενοι στις Κοινωνικές Δομές

Γ. Πατούλης Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Η αδικαιολόγητη αδιαφορία και ολιγωρία της Κυβέρνησης έχει ως συνέπεια να βρίσκονται στον αέρα περίπου 800 εργαζόμενοι και 118.000 ωφελούμενοι να είναι αντιμέτωποι με ακραία φτώχεια Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος εκφράζει την έντονη ανησυχία της για την μη παροχή υπηρεσιών και βοήθειας σε 118.000 ωφελούμενους.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *