Υπογράφτηκε η προκήρυξη της Σούπερ Λίγκας – Σέντρα στις 25/8

Στη συνάντηση που είχαν οι Αλέξης Κούγιας και Γιώργος Σπανός με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νικο Παππά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη πήραν τις εγγυήσεις ότι οι εννέα ομάδες που έχουν συμβόλαιο με τη Νοβα εφόσον αυτό δεν ανανεωθεί  με τη λήξη του (το καλοκαίρι του 2019) τότε και αυτές θα υπογράψουν συμβόλαιο με την ΕΡΤ.

Επειτα από αυτή την εξέλιξη υπογράφηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος από όλες τις ομάδες. Σε αυτήν γίνεται αναφορά σε υποβιβασμό τριών και άνοδο μιας ομάδας και την Παρασκευή αναμένεται να πέσουν των επτά με την ΕΡΤ. Όπως όλα δείχνουν το πρωτάθλημα θα αρχίσει 25 Αυγούστου αλλά ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστεί από τη Σούπερ Λίγκα και θα προβιβαστεί από τη Football League θα αποφασιστεί από την ΕΠΟ.
@Θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες θα ανέβει μία από τη Football League και την επόμενη χρονιά το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 14 ομάδες.

Η σχετική ενημέρωση της Σούπερ Λίγκας:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League λήφθηκαν, μεταξύ άλλων, οι ακόλουθες αποφάσεις:

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή Αγωνιστικής Περιόδου 2018-19 και των Πρωταθλημάτων Υποδομής (Κ19, Κ17, Κ15)

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

Πηγή: www.to10.gr www.superleaguegreece.net

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εμπράκτως δίπλα στους πρόσφυγες ο Ολυμπιακός

Η 15η Γενική Συνέλευση του ECA, όπου έλαβε χώρα στις 8 Σεπτεμβρίου στην Γενεύη προέβη σε μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία! Αποφασίστηκε ότι κάθε ομάδα που συμμετέχει στους ομίλους του UEFA Champions League και του UEFA Europa League θα προσφέρει ένα ευρώ για κάθε εισιτήριο που θα πουλήσει για τον πρώτο[…]

Περισσότερα »

Ολυμπιακός: Το «Κανάλι 1» στη βράβευση Θρύλου

Το Κανάλι Ενα 90,4 fm στη βράβευση των 90 χρονών του Ολυμπιακού από το Δήμο Πειραιά! Πόλη Θρύλος!  Bio Latest Posts sport Department Latest posts by sport Department (see all) Τον ξανανίκησε (τον ΠΑΟΚ) και μέσα στην Πυλαία – 15 Δεκεμβρίου 2018 Με πρωταγωνιστή τον Μήτογλου ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *