ΥΠΟΙΚ: Δεν επεξεργαζόμαστε αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας

Το υπουργείο Οικονομικών δεν επεξεργάζεται καμία αλλαγή στα τέλη κυκλοφορίας οχημάτων αυτή τη στιγμή, αναφέρουν πληροφορίες από το ΥΠΟΙΚ σχετικά με ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Σημειώνεται ότι το πρωί, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης σημείωσε ότι υπάρχει περίπτωση να  υπάρξουν αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας από το 2019.

Όπως είπε, η εισήγηση του υπουργείου είναι τα τέλη κυκλοφορίας να είναι αναλογικά με την αξία του αυτοκίνητου, καθώς και να λαμβάνονται υπ’ όψιν περιβαλλοντικά κριτήρια.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσημη πρώτη για το νέο υπουργικό συμβούλιο

Τις προτεραιότητες της κυβέρνησης, αλλά και το νέο μοντέλο διακυβέρνησης που θα εφαρμόσει, αναμένεται να θέσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, που συγκαλείται στις 11.00 το πρωί στη Βουλή. Sύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, κάθε υπουργός θα παραλάβει έναν φάκελο με τον εξαμηνιαίο σχεδιασμό του[…]

Περισσότερα »

Αίτημα ένταξης στην Ε.Ε. θα υποβάλει η Βοσνία στις 15/2

Επίσημο αίτημα ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα καταθέσει στις 15 Φεβρουαρίου η Βοσνία, μια κίνηση που συνιστά σημαντικό ορόσημο για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση της πρώην γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας, δύο δεκαετίες αφότου τελείωσε εκεί ο πόλεμος.Η Βοσνία βρίσκεται πίσω από τις άλλες βαλκανικές χώρες στην οδό για την ένταξη στην ΕΕ, καθώς[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *