Υπόθεση Λιγνάδη: Με εξώδικα απαντά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Mε εξώδικα απαντά ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε όσους τον εμπλέκουν στην υπόθεση Λιγνάδη.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν σχόλια και δημοσιεύαμτα τα οποία τον ενέπλεκαν άμεσα ή έμμεσα στην υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη.

Το εξώδικο, στο οποίο ο γνωστός ηθοποιός εστιάζει σε 11 σημεία-δηλώσεις, φέρεται να έχει σταλεί σε μια ημερήσια εφημερίδα και δύο ιστοσελίδες.

Ο ίδιος προειδοποιεί ότι όποιος ισχυριστεί το αντίθετο από όσα δηλώνει στο εξώδικο είναι συκοφάντης και επιχειρεί να θίξει την τιμή και την υπόληψή του.

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Βούβα” της Ελένης Γκασούκα στο Σύγχρονο Θέατρο

Ένα σύγχρονο ελληνικό έργο με θέμα την ερωτική συνάντηση ενός άντρα και μιας γυναίκας στην ελληνική επαρχία του παρόντος χρόνου, που εκτός από την μεταξύ τους αναμέτρηση, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους προσωπικούς τους εφιάλτες. Οι εφιάλτες ( βραχνάδες, μόρες) που είναι άλλοτε υπαρκτά πρόσωπα από το άμεσο περιβάλλον των[…]

Περισσότερα »

Από σήμερα δεκαήμερη Ακαδημία για Πρόσφυγες στην Ολυμπία

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Σαράντα φοιτητές, ανάμεσα στους οποίους τα 2/3 είναι πρόσφυγες, θα χαρούν απόψε την πανσέληνο στην Αρχαία Ολυμπία. Εκεί  ξεκινάει από σήμερα δεκαήμερη θερινή Ακαδημία για πρόσφυγες, με τίτλο “Πέρα  από την προσφυγική κρίση-σπουδάζοντας στην Ευρώπη.” Το πρόγραμμα διοργανώνεται  με πρωτοβουλία  του υπουργείου Παιδείας σε συνεργασία  με[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *