Υποτροφίες σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιά

του Θοδωρή Ασβεστόπουλου

Ειδική τελετή για την απονομή υποτροφιών σε φοιτητές του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς θα πραγματοποιηθεί στις 4 το απόγευμα στο Ίδρυμα Ευγενίδου, επί της Λεωφόρου Συγγρού 387.

Συγκεκριμένα θα δοθούν υποτροφίες σε εξήντα φοιτητές, με την στήριξη τριάντα ενός χορηγών, οι οποίοι συγκεντρώνουν κάθε χρόνο για αυτό το σκοπό περίπου 100.000 ευρώ.

«Συνεχίζουμε αδιάλειπτα επί τριάντα χρόνια να προσφέρουμε υποτροφίες στους φοιτητές μας» δήλωσε στο Κανάλι Ένα ο αναπληρωτής πρόεδρος του τμήματος Νικόλαος Κουρογένης.

«Στόχος μας είναι να συνεχιστεί ο θεσμός των υποτροφιών, ο οποίος είναι ένα μήνυμα ελπίδας ότι η προσπάθεια αναγνωρίζεται», πρόσθεσε.

Ολόκληρες οι δηλώσεις του αναπληρωτή προέδρου του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς Νικόλαου Κουρογένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eπιστρέφονται άδειες οδήγησης και πινακίδες οχημάτων

Eπιστρέφονται, άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας καθώς και πινακίδες οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι. Πολύ αυξημένη και σήμερα η κίνηση στους σταθμούς των ΚΤΕΛ καθώς κάτοικοι των αστικών κέντρων ταξιδεύουν στην περιφέρεια για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος. Οι εκλογείς δικαιούνται έκπτωση 25% στην τιμή των εισιτηρίων έως τις[…]

Περισσότερα »

Αν. Αττική: 132 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση κτιρίων

Εκδόθηκε η Κοινή Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης, Οικονομικών και Υποδομών και Μεταφορών για την Οριοθέτηση περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές της 23ης και 24ης

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *