Το υπουργείο Περιβάλλοντος ενέκρινε 29,5 εκατ. ευρώ για αστική αναζωογόνηση

Χρηματοδότηση ύψους 29.526.449,18 ευρώ για το έτος 2017, εγκρίθηκε με απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη, μέσω του προγράμματος του Πράσινου Ταμείου, με τίτλο «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις για την αστική αναζωογόνηση και την αστική βιώσιμη κινητικότητα, στις οποίες θα συμμετάσχουν δήμοι από όλη την Ελλάδα.

Όπως έγινε γνωστό από το ΥΠΕΝ, κεντρικός στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση μέτρων και δράσεων για την προστασία, αναβάθμιση και αποκατάσταση του περιβάλλοντος.

Τέλος, όπως υπογραμμίζει το υπουργείο, μέσω αυτού του προγράμματος χρηματοδοτούνται παρεμβάσεις για τη αναβάθμιση και ολοκληρωμένη ανάπτυξη των πόλεων για την ταυτόχρονη επίτευξη οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών στόχων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη – Σόιμπλε στο Βερολίνο

Ολοκληρώθηκε περίπου στις 2 μετά το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας), η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο Βερολίνο. Η συνάντηση διήρκεσε 70 λεπτά και πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Σόιμπλε, στο υπουργείο Οικονομικών. Μετά τη συνάντησή του με τον κ. Σόιμπλε, δεύτερη[…]

Περισσότερα »

«Άλλο μεταρρυθμίσεις και άλλο συγκυβέρνηση»

Η γρήγορη ολοκλήρωση της αξιολόγησης απάντηση στις αβεβαιότητες και απαρχή ανάκαμψης δηλώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Δεν υπάρχει θέμα εκλογών, δεν με αφορούν σενάρια οικουμενικής. Μήνυμα στους αγρότες να μην γίνουν μαριονέτες συμφερόντων. Οι θέσεις για τράπεζες, ΧΑ και ξένους επενδυτές. Η γρήγορη ολοκλήρωση της αξιολόγησης αποτελεί την κατάλληλη απάντηση[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *