Υπουργείο Εργασίας: Ομαλά η καταβολή των αναδρομικών

Για «ανυπόστατες και αναληθείς» ανακοινώσεις που διακινούνται σχετικά με υποτιθέμενα λάθη στην καταβολή των αναδρομικών ποσών, «προκαλώντας σύγχυση και αλλοιώνοντας την πραγματικότητα» κάνει λόγο το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Όπως αναφέρει, η διαδικασία καταβολής ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή, συνεχίζεται ομαλά, χωρίς λάθη, και θα ολοκληρωθεί στις 29 Οκτωβρίου.

Για την ειδική και συγκεκριμένη κατηγορία συνταξιούχων που έλαβαν, κατά την πρώτη απονομή σύνταξης, αναδρομικά ποσά που αντιστοιχούσαν στο σύνολο ή τμήμα της περιόδου Ιουνίου 2015 – Μαΐου 2016, το υπουργείο παραπέμπει σε ανακοίνωσή του της 16ης Οκτωβρίου.

Επαναλαμβάνει, τέλος, πως η καταβολή των αναδρομικών ποσών σε αυτήν την συγκεκριμένη κατηγορία των συνταξιούχων θα γίνει το επόμενο διάστημα και μέχρι τέλος του έτους.

 

naftemporiki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διχασμένο το ΔΝΤ για το ελληνικό πρόγραμμα

Ενώ οι τεχνοκράτες του ΔΝΤ προετοιμάζονται για τις δικές του προτάσεις αναφορικά με τη συμμετοχή στο ελληνικό πρόγραμμα η πολιτική ηγεσία του Ταμείου ανησυχεί ιδιαίτερα για την επιρροή του που είναι σε φθίνουσα πορεία. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Euro2day.gr οι λέξεις «institutional relevance» χρησιμοποιήθηκαν ουκ ολίγες φορές από την[…]

Περισσότερα »

Ένα Υπ. Οικονομικών για την ευρωζώνη προτείνει ο Κερέ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα μπορούσε να λειτουργήσει ως υπουργείο Οικονομικών για την ευρωζώνη, δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, υποστηρίζοντας ότι οι πολιτικοί θα πρέπει να λάβουν μέτρα για να δείξουν ότι επιθυμούν το ευρώ να αποτελέσει μια διαρκή επιτυχία.Ο Μπενουά Κερέ, που είναι μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *