Υπουργείο Παιδείας: Έως 12 Ιουνίου η ενισχυτική διδασκαλία

Έως και την Παρασκευή 12 Ιουνίου θα συνεχιστούν τα μαθήματα του προγράμματος της Ενισχυτικής Διδασκαλίας, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ).

Αυτό θα γίνει με ευθύνη των υπευθύνων των Σχολικών Κέντρων Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης (ΣΚΑΕ), με αναδιαμόρφωση του ωρολογίου προγράμματος όπου απαιτείται, χωρίς αλλαγή των ωρών διδασκαλίας του κάθε εκπαιδευτικού σύμφωνα με τη σύμβασή του, με λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με το ΥΠΑΙΘ, ένα τμήμα μαθήματος Ενισχυτικής Διδασκαλίας συνεχίζει να υφίσταται εφόσον έχει τον ελάχιστο αριθμό ενεργών μαθητών κατά περίπτωση, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στην με αρ. πρωτ. 144869/Δ2/18-09-2019 Υ.Α. (Β’ 3588) με θέμα:

«Οργάνωση και λειτουργία σχολικών κέντρων αντισταθμιστικής εκπαίδευσης ως προς την Ενισχυτική Διδασκαλία για το σχολικό έτος 2019-2020».

Να κρατήσουν όλα τα βιβλία οι μαθητές Γυμνασίου και Α΄-Β΄ Λυκείου

Να διατηρήσουν όλα τα βιβλία τους θα πρέπει κατά το πέρας της τρέχουσας σχολικής χρονιάς οι μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και της Α΄ και Β΄ τάξης του Λυκείου, για την αξιοποίησή τους και την επόμενη σχολική χρονιά, ζητεί το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ), στο πλαίσιο του προγραμματισμού για το σχολικό έτος 2020-2021.

Για τον σκοπό αυτόν, καλεί τους διευθυντές των σχολείων να τους ενημερώσουν σχετικά.

 

με πληροφορίες από naftemporiki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θετικός στον κορονοϊό και ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών καθηγητής Πέτρος Σφηκάκης, ο οποίος μιλώντας στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη εξήγησε τι ακριβώς συνέβη: «Την Τετάρτη

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *