ΥΠΠΟ: Καμία πινακίδα στο βράχο της Ακρόπολης

Του Σπύρου Μιχαλόπουλου

Η Λινά Μενδώνη πέρασε στην αντεπίθεση με αφορμή δημοσίευμα και φωνές από την Αντιπολίτευση ότι θα βάλει μαρμάρινη επιγραφή στην Ακρόπολη με το όνομα της.

Από το Υπουργείο πολιτισμού εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: “ Η στοχοποίηση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη έχει ξεπεράσει τα όρια της αντιπολιτευτικής κριτικής. Είναι δολοφονία χαρακτήρος. Ο ΣΥΡΙΖΑ, που στα 4,5 χρόνια της διακυβέρνησής του δεν έκανε απολύτως τίποτε για τον πολιτισμό, στα δύο σχεδόν χρόνια που βρίσκεται στην αντιπολίτευση αναλώνεται σε fake news στην προσπάθειά του να ακυρώσει τα έργα τα οποία γίνονται. Τα έργα στην Ακρόπολη τον έχουν ξεπεράσει. Αυτό είναι το μήνυμα από τους επισκέπτες του χώρου. Όσο ο χώρος ήταν κλειστός είχαν περιθώριο για ασύστολα ψέματα και διαστρεβλώσεις.  Τώρα ΟΧΙ.

Καμία πινακίδα δεν θα αναρτηθεί επί του Βράχου της Ακροπόλεως. Δίνονται στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των πινακίδων, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα  αναρτηθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Νοτιάς” στο σινεμά… Η νέα ταινία του Τ. Μπουλμέτη

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Ο γνωστός σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης είναι γεμάτος ενθουσιασμό αυτόν τον καιρό, καθώς μόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της καινούργιας του ταινίας που ξεκίνησαν τον Μάρτιο! Καιρός ήταν, θα σκεφτεί κανείς, καθώς ήδη έχουν περάσει δώδεκα ολόκληρα χρόνια από την προηγούμενη ταινία του “Πολίτικη Κουζίνα” που άρεσε, βραβεύτηκε[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *