Υψηλός παραμένει ο κίνδυνος πυρκαγιάς

Υψηλός είναι και σήμερα (δείκτης 3) ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα, στους νομούς Μεσσηνίας, Δωδεκανήσου, Ηρακλείου και Λασιθίου Κρήτης, καθώς και στα νησιά Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο, Χίο, Ψαρά, Σάμο, Ικαρία.

Εξάλλου, το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 24 αγροτοδασικές πυρκαγιές, οι περισσότερες από τις οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Η κατάσταση με τις φωτιές μέχρι τώρα έχει ως εξής: Στη Ζάκυνθο δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, ενώ παραμένουν και επιχειρούν 87 πυροσβέστες με 32 οχήματα και 13 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Παράλληλα, οριοθετημένες είναι οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε δασικές εκτάσεις στις περιοχές Κοπτερό Ιάσμου Ροδόπης και Αμόργιανοι Αμφιλοχίας. Εξάλλου, υπό μερικό έλεγχο έχουν τεθεί πλέον οι φωτιές που ξέσπασαν στις περιοχές Μολύκρειο Ναυπακτίας και Αγριοβότανο Ιστιαίας Ευβοίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δικαστικοί υπάλληλοι Αθήνας: Στάσεις εργασίας έως την 1η Φεβρουαρίου

Μέχρι την 1η Φεβρουαρίου συνεχίζονται οι καθημερινές δίωρες στάσεις εργασίας (από 13.00 έως 15.00) των δικαστικών υπαλλήλων της Αθήνας σε όλα τα ακροατήρια των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων, όπως αποφάσισε ομόφωνα σήμερα ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος. Αίτημα του συλλόγου είναι η κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων των δικαστικών υπαλλήλων στις δικαστικές υπηρεσίες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *